Memang Suweyyyyyyyyy...

12/09/2010 09:50:00 PM

Salam semua..

Huhuhu memang suweyyy harini, dah le kepenatan menahan brek kereta disebabkan jem, tup-tup asyik pulak melihat keindahan yang tak sepatutnya berlaku di kesesakan jalan..
Ada ke patut, di tengah-tengah sesak jalan tu, dapat pulak melihat aksi free lagak berani seorang 'jantan' di tengah highway tambak Johor tu, Lin mula-mula terperasan ingatkan orang tu tengah memasang umpan nak memancing, ye le, terkepit-kepit, tersorok-sorok, tapi terfikir pulak, boleh ke memancing kat sini, cehh siap fikir pulak tu, ni kalau boleh memancing mesti dapat banyak ikan sebab memang takde orang lain yang memancing kat situ.
Kereta masih tak gerak-gerak lagi, dari jauh memang takde bende lain nak perhati, jadi memang tumpuannya ke arah si 'jantan' tu le yang dok berdiri tersenget di tepi jalan tu.
Bila dah perhati lama-lama, tiba-tiba, si 'jantan' tu mengelap sesuatu di seluarnya, ermm rasa pelik pulak, apsal pulak aksinya begitu, kemudian si' jantan' tu pergi ke arah motosikalnya amik kain, ermm terus fikir, nak buat apa kain tu pulak? dah macam orang gila pulak, aku dok perhati orang tu, sebab nak tau, apa yang di buatnya, kalau orang lain tak tahu, mungkin sama macam Lin juga gaknya ..huhuhu
Sekali dalam di perhati tu, tiba-tiba dia toleh ke depan terus ke motosikalnya sambil melihat seluarnya..arghhhhhhhhhhhh sesuatu bende yang tak seharusnya ku nampak dan berlaku di tengah-tengah kesesakan lalulintas tu, oh! tidakkkkkkkk..kowang rasa tau tak apa yang aku nampak????!@#$%^&*..mengooonggggggggg!



Rupanya si 'jantan' tu memancut kencing di tengah jalan tu, huhuhu agknya dah tak tahan kot, tapi kot ye pun, sopan le sikit oiiii..macam saje je nak tayang 'bende' alah ko tu..huhuhu nak publisiti murahan ke? ke nak masuk FB..huhuhuhu
Tapi 'padan muka' si jantan tu, dari belakang rupanya polis trafik Singapura mungkin dah nampak aksi kurang masam dia tu, so kena le dia soal siasat kat situ sambil kereta Lin pun berjalan beredar meninggalkan tempat 'pancutan' tue..huhuhu eeeeeee sabo je le aku..malu den oiiiiiiiiii..



P/S: Dalam kereta imbas balik, gelak sorang-sorang aku di buatnya..hahahahahaaaaaaaaa *Bengooongggg!


With Love

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. ya ampun...gelinya...dan kurang ajarnya orang tu...

    kak., okeylah tu..dapat lihat show free..hahahhaha

    LARI....

    ReplyDelete
  2. ooo.. buat aksi berani dan tak berapa nak berahi la ni... agaknye dah sewel kot...

    p/s: dah siap episod 2... jom bace.. ade url kat PGK.. jemput la datang...

    ReplyDelete
  3. salam lin.. haaaaaahhh tengok apa tu.. hihiihi

    ReplyDelete
  4. Ayu: Mmg kuwang masam asam garam betul..kita ni ye ye je tgk show apa..rupanya eee siap lap lg tuh..pengotorrrrrr...huhuhu

    ReplyDelete
  5. Retna: Free show klu yg bujang teruna xpe gak..tp apek tua kereput nk bt apa..eeeeee x senonoh..uwekkkkk

    ReplyDelete
  6. Zul: Betul tu aksi berani yg mmg lagak berani tp x berahi..huhuhu

    Oh dh siap ka..jap lg sis terjah..apa la agknya nsb si Kirana tu..huhuhu

    ReplyDelete
  7. K.Nor: Uishhh...free show...hehehehe..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.