Now letih..nanti aje ye.

12/05/2010 11:07:00 PM

Salam semua...

Huarghh aduhh letihnya, badan rasa dah tak sesedap rasa je nie, mungkin terlalu banyak di pukul ombak, kaki tangan lenguh, sengal dan mata sangat mengantuk dah ni tak cukup tido.
2 hari 1 malam Lin dan family juga kawan,Kasawari@Azman Ahmad bercamping memacak khemah di Batu Layar,Desaru, sebab tu le, dari  malam Jumaat sampai le ke harini takde update dan tak berjawab komen dan mesej-mesej kawan-kawan semua kat blog Lin ni,huhuhu..Jangan mare dan kecik hati ye.
Tunggu esok, Lin akan upload dan berkongsi cerita perkhemahan Lin ni, now rasa nak tido dan rehatkan badan, kalau sapa-sapa yang memang friend list kat FaceBook Lin, kowang dah boleh la tengok gambo-gambo tu semua, mana yang takde tu, tunggu aje ye Lin free nanti Lin upload dan kongsi cerita..
Apa-apa pun terima kasih buat kowang yang sudi singgah di sini walaupun takde tuan rumahnya nie..:)


*Macam-macam kenangan, aksi dan trajedi di sana..termasuk le trajedi SERAM yang Lin alami...fuhh mintak di jauhkan..i tak rela u di CEKIK..!!! huwaaaaaaaaaaa




P/S: Perasaan di sana? Seronok sebab berkumpul ramai-ramai dan 'release tension'..tapi yang kurang seronoknya sebab 'mr.hubby takde' O.S kat Paka,Trengganu..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. meriahnya hidup sebagai seorang bernama sis lin ni... camping sane... picnic2... happy selalu ye sis lin...

    ReplyDelete
  2. SM Benjamin: Hehe..alhamdulilah..dr berblog le menjadikan kita KAWAN..:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.