Wednesday, December 29, 2010

Sahabat by Aizat

Salam semua..

Khas buat semua sahabat aku di sini..dan yang paling istimewa buat sahabat ku yang terlalu istimewa..
Siapa?? AWAK lah..hehehehehe





Lirik Lagu Sahabat - Aizat AF5

Song / Lagu : Sahabat by Aizat AF5

Lyrics / Lirik Sahabat - Aizat :


Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah



P/S: Suka sangat lagu ni dan lirik lagunya..*aku memang tak boleh ceria seharian tanpa Sahabat-sahabat ku...:)...Kamu? bagaimana?...


2 comments:

  1. kite ke kak...kl betul terharu ni...huhuhuu...

    ReplyDelete
  2. Erienz: Yup sayang...kamu adalah sahabat saya...:)

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com