SEGMEN : Aku blogger ! So what ???

Salam semua..

Kuang3x..kali ni kali yang ke-2 aku ikut serta dalam segmen Ben Ashaari .hehehe 
Motif?? saje je, suka-suka..eh ada aku kisah..aku memang seorang blogger lah..! so what..!!!


Aku blogger ! So what ???

Rasanya semua tau kan, nick name aku kat blog ni Sis-Lin, dan 'Bisikan Hati' adalah blog pertama aku dari mula aku berblog.
Aku berasal dari Johor Bahru, jadi menetap pun kat Johor jugak, dah berkahwin dan punyai 3orang anak dan seorang suami. Aku sekolah tak pandai dan tak sejauh mana pun, setakat abis SPM jek, jadi ler, dan sekarang aku adalah surirumah sepenuh masa. 
Dari mula aku berblog memang tak lintas langsung nak glamer ke fofular ke, cuma suka-suka je bila melihat kawan-kawan semua ada blog, tak sangka pulak dari tahun 2008 bulan Ogos hingga le kesaat ini 1hb Dec 2010 aku adalah seorang BLOGGER..!! walaupun tak le tegar tapi still aku bukak dan update blog aku dan juga blog walking blog-blog kawan-kawan aku semua walaupun ada juga yang dah TUTUP blog..huhuhu

  • Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
Tak nampak lagi apa yang ada dalam dunia blog..huhuhu
  • Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
Positifnya: Dapat le kenal ramai kawan termasuk Ben Ashaari nie.
Negatifnya: Malas ar nak cakap, buat sakit hati jek..tanya sapa-sapa yang dah tutup blog tu, kenapa dan apa?.
  • Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?
Sikit-sikit tu ada jugak ke arah itu, kalau tak,owang tak kenal Mat Gebu tu..hehehehe
  • Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
Ishh untuk diri sendiri bangga le, sebab blog aku menjana pendapatan melalui Nuffnang..!!


Sekian terima kasih..:)


P/S: Sapa-sapa yang ada blog aje yang tau keistimewaan dan kelebihan berblog ni, cuma kita jangan salah gunakan aje kelebihan yang ada..
Selamat berblog.! Jangan sampai jadi Goblog.! Kalau entri ni panasssss, minum le coolBLOG..:p


With Love

14 comments:

  1. Aliya: Hehe Thankx Liya..chaiyokkkkkkkk blogger..!!

    ReplyDelete
  2. oiitt.. apa2 ckp tutup blog ni. sensitip tau. muahahaha!!

    ReplyDelete
  3. Shah: hahaha kan dah kata mesti ada yg terasa..muahahaha
    cepat2 sapa2 yg xde blog tu pi beli coolblog..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. coolblog mmg terbaik sis. haha
    boleh team la kite:P

    ReplyDelete
  5. terjah drpd belog abg ben, terjah blog saya jugak ea, hehe <3

    ReplyDelete
  6. saya join jugak.. jemput baca yer..

    http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/aku-blogger-so-what.html

    ReplyDelete
  7. Hazwan: ishh pantang nmpk signboard CoolBlog..mesti nak beli punya..hahahaha cooooollllll..:)

    ReplyDelete
  8. Saia: Yup..thankx..nanti mesti terjah punya.. :)

    ReplyDelete
  9. Izamir: ye ye kita sama2 meriahkan dunia segmen Ben Ashaari..nanti sis dtg bacanya.. :)

    ReplyDelete
  10. da follow blog kak, jemput follow blog saya ye...thanx...
    http://jue-girlz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. waaaa..jemput polow belog saya juga eks..hahahahaha

    ReplyDelete
  12. Mat Gebu: Muahahaha..konya tak payah suruh, berduyun2 yang nak follow..hahahaha
    sabo je ler..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..