Takziah buat Mat Gebu.

12/08/2010 10:53:00 AM

Salam semua...

Disini Lin ingin mengucapkan Salam Takziah buat kepada Cik Mat Gebu sekeluarga di atas pemergiaan Abangnya yang tercinta, kita sama-sama doakan moga rohnya di tempatkan di sisi orang-orang yang beriman..Aminnn



P/S: Setiap yang hidup pasti menemui mati..ajal dan maut hanya DIA yang berkuasa..moga Cik Mat sekeluarga tabah, sabar dan redha atas pemergiaanya, begitu juga keluarga arwah, mungkin ada hikmah tersembunyi di sebaliknya..Aminn..


With Love

7 Comments

  1. takziah buat mat gebu sekeluarga

    ReplyDelete
  2. so camne kat sana? setel dah ye? alhamdulilah...

    ReplyDelete
  3. Retna: Tq..alhamdulilah semuanya selamat..:)
    sayu pi lu hiba waktu di sana..mudah2an mereka semua tabah dn redha dgn apa yg terjadi..huhu :((

    ReplyDelete
  4. sis lin, thanks beritahu ayu yer khabar sedih ini..

    ayu dapat sms...tak tertahan hiba..tak tentu arah..dah lah dalam hospital...takut lah nak call time tu gak

    ReplyDelete
  5. Ayu: sama2 Ayu..hal mcmni, kita kena bgtau..sama2 berkawan kan, time dia bersedih kita bg sokongan..nnti tiba ms kita, mana kita tau kan..huhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com