Wednesday, December 08, 2010

Takziah buat Mat Gebu.

Salam semua...

Disini Lin ingin mengucapkan Salam Takziah buat kepada Cik Mat Gebu sekeluarga di atas pemergiaan Abangnya yang tercinta, kita sama-sama doakan moga rohnya di tempatkan di sisi orang-orang yang beriman..Aminnn



P/S: Setiap yang hidup pasti menemui mati..ajal dan maut hanya DIA yang berkuasa..moga Cik Mat sekeluarga tabah, sabar dan redha atas pemergiaanya, begitu juga keluarga arwah, mungkin ada hikmah tersembunyi di sebaliknya..Aminn..


With Love

7 comments:

  1. takziah buat mat gebu sekeluarga

    ReplyDelete
  2. so camne kat sana? setel dah ye? alhamdulilah...

    ReplyDelete
  3. Retna: Tq..alhamdulilah semuanya selamat..:)
    sayu pi lu hiba waktu di sana..mudah2an mereka semua tabah dn redha dgn apa yg terjadi..huhu :((

    ReplyDelete
  4. sis lin, thanks beritahu ayu yer khabar sedih ini..

    ayu dapat sms...tak tertahan hiba..tak tentu arah..dah lah dalam hospital...takut lah nak call time tu gak

    ReplyDelete
  5. Ayu: sama2 Ayu..hal mcmni, kita kena bgtau..sama2 berkawan kan, time dia bersedih kita bg sokongan..nnti tiba ms kita, mana kita tau kan..huhuhu

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com