Ting Tong...Senyum :)

12/16/2010 10:06:00 PM

Salam semua...



Waaaa...diam tak diam sudah 757 woooo..apa itu? bukan nombor ekor maaa tapi nombor itu follower le..ishhh nak sangat buntut tu ada ekor? cuba le kowang ngangkung..hahahahahaha
Apa? hah? hilangkan diri? ermmm soklan panah petir tau!! tak tanya boleh tak? janji aku dah timbul dah le nie..huhuhu.
Ting tong memang kepala bila takde tenet..
Ting tong betul bila fikir masaalah yang tak akan habis-habis..
Ting tong badan ni kalau dok baring makan tido 24jam jek..
Ting tong lama-lama kalau aku tak update blog nie.
Tapi makin ting tong bila aku tengok duit nuffnang aku makin mencanak naik..horeyyyy!! macam owang ting tong tak betul sekejap..iye ke tak ye nie..huhuhu 
Dan sebelum $ duit tu lesap..aku dah pun ting tong CLAIM itu duit..hahahahaa dari hilang kang lagi buat aku jadi ting tong..kekekeke..

Oke-oke..Ting tong juga sebagai salam permulaan untuk wajah baru, hati baru, dan muka baru..hehehehe
TING TONG..ada owang tak di sana..hehehehe :)


P/S: Ku Pendam Sebuah Duka.. :(


With Love

2 Comments

  1. sini..sini..ada orang gemok nak lalu.
    hahahhaah.

    wah,..betul-betul ting tong ko...
    hah!!! apasal follower leh naik?..RM pun naik???..tanpa update blog???

    sure ada guna magik nie...

    sis lin..boringlah sis tak update blog...
    hahahhahah..

    i miss u
    (awak pulak ada duka-duka nie..nanti muka macam cuka. ada mau???)

    ReplyDelete
  2. Ayu: hahaha..sis bt magic le..kikiki walaupun sepi tp x sangka ada gak yg sudi membaca dn bukak juga klik blog sis..tq tq tq terutama ayu yg sedia menanti cite2 sis..hehehe :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com