Sunday, January 30, 2011

Sahabat Blogger Ben Ashaari.

Salam semua..

Harini punya cerita kat blog dah macam hujan yang turun tak henti-henti...Sana sini aku BW bukak blog dan FB semua dok cite pasal gathering Sahabat Blogger (SB) tu kat Time Square, aku jauh kat JB, payah le nak sampai, tapi walaupun tak dapat pergi dan nak bersalaman dengan jejaka (L) dan jejaki (P) semua di sana, lebih-lebih lagi nak jumpa Abg Ben Ashaari tu, at least aku ada juga pengubat keJELESan ku itu..hahahaha
Tadi aku ke Giant singgah pi kedai majalah cari itu majalah RAPI, katanya ada cerita dan aksi Ben Ashaari untuk dikongsi bersama,hehehe



*Ni dia, dapat jugak aku dapatkan majalah RAPI bulan FEB ni, bukan kata pasal Ben tu aku nak beli, ee tak kowser (cover line) tapi sedikit sebanyak pun, banyak juga cerita lain dan tip yang boleh di kongsi bersama..kakakakah .. :)


*Elehhh aku pun ada gak gambo dengan dia, tapi yang ni kowang jangan terkejut, bukan gambo gath SB tadi, tapi gambo dh 2 bulan lepas waktu aku ke KL, kebetulan terserempak dengannya, mana-mana dia pergi mesti dengan BINI no-2 dia (laptop dia)..hahahahahaha

B : Besar owangnya...
E : Ego? Aku rasa tidak..
N : Nampak je sombong tapi peramah.

A : Apa yang di tulis mesti dapat perhatian, owang komen pun banyak.
S : Sikap ramahnya di sukai ramai pompuan..lelaki pun ada jugak.
H : Hidup sehariannya? aku nampak asyik dengan menulis dan membebel..
A: Aksi dia? bikin mata-mata anak dara tangkap kejung lutut..
A : Adik kembar kepada blog Cik mat Gebu, cuma tak serupa muka dan badannya aje, yang sama rating pengunjung blognya je....kekekeke
R : Ramai yang irihati dan cemburu dengannya..ermm kenapa yek??
I : Ingin nak ngurat dia? Sori dia dah beristeri, jadi adik angkat ke abang angkat ke boleh le..!ha ha ha..:p

*Ben..ko jangan marah, kang ko jadi HULK takut aku!..hahahahaaaaaaaaaaaaa



P/S: Memang ramah giler owangnya, tak caya? Ada aku kesah..! ha ha ha ha



With Love

4 comments:

  1. sis lin

    tahniah...
    dah tahniah kpd ben atas setiap kejayaannnya...

    ReplyDelete
  2. ben ni sapa aku dah x pollow pe pe dah la ni hihi

    ReplyDelete
  3. siap buat ayat dengan nama abg ben gitu . hik3 . x)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..