Terkini:Pelakon Faizal Yusof bekas suami Siti Nordiana meninggal dunia.

1/01/2011 03:33:00 PM

Salam semua..

Al-Fatihah...mesti kowang terkejut kan? Lin pun sama, memang terkejut dan tak percaya pulak bila membaca  khabar kematiannnya di twitter para artis..huhuhu
Apa-apa pun kowang tunggu dan ikuti aje la perkembangan seterusnya, sebab Lin pun dapat tahu dari sumber yang Lin baca di sini Malaysia Hiburan


Menurut sumber di twitter dan pesanan Blackberry, pelakon, Faizal Yusof, yang juga merupakan bekas suami Siti Nordiana, telah menghembuskan nafas terakhirnya di ‎​Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur, akibat serangan jantung, sekita 2.30 petang tadi.
Jenazah Allahyarham masih berada di lokasi berkenaan.


P/S: Takziah buat ahli keluarganya...Moga rohnya di cucuri rahmat olehnya..Aminn

With Love

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. Assalamualaikum. Mmg terkejut dgn berita ni. Takziah buat seluruh keluarga arwah.

    Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  2. innallillah...kematian itu sudah pasti kan tapi tak sangka arwah meninggal dlm usia yg muda

    ReplyDelete
  3. Takziah buat ahli keluarganya...Moga rohnya di cucuri rahmat olehnya..
    Al-fatihah..

    Post terkini: AKIBAT MUAT NAIK GAMBAR DI INTERNET

    ReplyDelete
  4. inalillah , macam tak caya je mulanya , huhu . yelah tengok dia belakon dalam tiramisu kat tv3 tuh

    ReplyDelete
  5. inalillahhh..takziah pada keluarga arwah...al-fatihah..moga allah mencucuri rahmat ke atas rohnya..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.