Aznil Hj Nawawi Dilantik Pengacara Akademi Fantasia 9.

3/07/2011 09:21:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Sekejapnya masa berlalu dah masuk Akedemi Fantasia ke 9..ermmmm
Tapi mungkin kali ini dan buat kali terakhirnya program realitinya akan menjadi rancangan paling ngetop dengan kemunculan Aznil Hj.Nawawi untuk terakhir kali sebagai penutup perogram realiti ni..
Agaknya dah banyak sangat artis AF Talent tu, sampai dah tak larat nak handle dan buat album, sebab tu kot AF9 ni yang terakhir..agaknya laaaaaaaaaa....

Info dan gambar dr Budiey 

Aznil Hj Nawawi Dilantik Pengacara Akademi Fantasia 9


Tahniah diucapkan buat pengacara nombor satu Malaysia yang telah dilantik semula menjadi pengacara Akademi Fantasia musim ke-9.


Pada jam 3 petang tadi, Astro Ria telah mengumumkan Aznil Hj Nawawi untuk menggegarkan pentas Akademi Fantasia sebagai pengacara musiim terakhir.
Dengan itu, segala desas desus selama ini tentang siapakah yang akan mengisi kerusi panas sebagai pengacara Akademi Fantasia 9 terjawab sudah di sidang media AF9 yang diadakan di Hotel DoubleTree Kuala Lumpur.
Program AF musim ini akan dikemudikan sepenuhnya oleh pengacara hebat Aznil Hj Nawawi bakal bersiaran langsung pada setiap hari Sabtu, jam 9 malam bermula 2 April ini di saluran 104.


Tahniah abang Aznil!




P/S: Bertambah melekat le aku duduk depan TV dengan lappy lepas ni..huhuhu


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. sis lin..ni AF yang terakhir kan??
    cayalah klau aznil jadi pengacara lagi

    ReplyDelete
  2. bertmbh gempak la gmik AF9 kli ni..
    yess ;)

    ReplyDelete
  3. Ayu: Yup ayu..AF9 ni yg terakhir dan Aznil yg akan jd hos bt kali terakhir..yessssssss!

    ReplyDelete
  4. Nasuha: Sudah semestinya...kasi gegarrrrrrr!

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.