Mat Gebu berlagakkk!!!

3/13/2011 07:08:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Memang Mat Gebu berlagak!! so? ada aku kesah??? hahahahahaha
Berlagak tang apa? kowang tunggu entry panas aku nanti, ada cerita di sebalik LIMAU..!

Dari jauh sampai Sedenak,
Beramah mesra tidak kira usia,
Gelak ketawa hingga naik senak,
Membuatkan kami sama taraf hebatnya!!!..

12hb Mac, tarikh keramat lagi meninggalkan banyak kenangan dan kemanisan dalam perjumpaan bersama Ben Ashaari dan juga Mat Gebu yang telah menemuramah beliau menerusi Vblog 1TUBE yang pasti akan mengegarkan dunia blog dengan munculnya Mat Gebu di video selama 25minit...Tapi wajah sipi-sipi jek..hahahahaha..
Kalau sapa yang datang semalam, jangan kata tengok sipi, nak pandang dari atas ke bawah pun boleh, depan belakang pun boleh, jadi memang rugi ler sapa yang tak datang tu..lalalalala..


Antara blogger yang menjayakan sessi ini adalah (C&P dr blog Ayu)
-Citarasa rinduan
-Sinar kehidupanku
-Alam sari
-Mamamya
-katanya azila
-mak et
-Sunnah
-Sara
-zareth
-nadirah@ nanad
-shahsyaz
-Cikali
-Ady budika
-junko el-hida
-Bisikan hati
-Kasawari 7
-sue Joshua
-seri
-arref @hijrah

*tak sempat pulak nak linkkan, kowang search je kat en.google blog mereka tu yek..heheheh


Apa-apa pun, memang best dan happening semalam, memang salute habis semua blogger yang datang, tidak kira yang baru dan yang lama, sporting gila nak ketawa yek..i likeeeee..
Mulut Lin tu kowang tolak ke tepi, memang dah sebegitu rupa, tahi lalat tepi bibir, memang terlebih kepoh..hahahahahaha
Ermm Lin rasa semua yang datang tu dah update kot, aku jugak yang tertinggal, gambo pun cilok dulu dari Mat Gebu..hahahaha. Lin ni Sabtu Ahad curi masa sikit nak update blog, anak-anak berebut nak guna lappy, bapaknya lagi, jadi kita mengalah le, kan ada Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat..kekekekekeke
Ok..tunggu le esok ye update lagi..kowang taknak baca pun takpe, Lin syok sendiri jek, janji iklan tu keluar jek..hahahahahahaha




P/S: Pesan untuk geng-geng semalam tu, kowang tinggalkan le link kowang kat komen atau msjbox chat Lin tu, boleh Lin singgah dan update blog list Lin...kasi tulis terang-terang eh....:p



With Love

14 Comments

  1. mana gambor kita wey!! Sis Lin berlagak ar! haha

    ReplyDelete
  2. Kasawari: hahaha puas dok cr2..kat tmpt Ben, gambo aku takde..kat blog Mat, gambo kasawari plk takde..hahahahahahaha

    ReplyDelete
  3. hehe.. kak lin.. yg memeriahkan suasana..
    cikali yg pemalu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Haa tu lahh, pic aku, tak de abg burung...kat ben pulak tak de koo..kira adil lahh kann...

    ReplyDelete
  5. Sis Lin ngan CMg ni sepusat sepusing ke? Muka nak sama la... sapa2 tingin nak tengok CMG leh lah byg2kan mcm wajah Sis Lin ni... ada iras..

    Sorry, ya Sis, smlm tu kita tkejar2, byk urusan dgn manusia2 di sekeliling... hehehe

    ReplyDelete
  6. kak..smlm x sempat pun nak beramah mesra...masa akak sampai lia dah sibuk2 nak balik..anak2 dah meragam kak...biasalah org ada anak kecik gini lah nasibnya...tp mmg seronok lah smlm....1st time lia join gathering blogger....insya'allah ada rezeki mmg nak join lagi....:D

    ReplyDelete
  7. wah...memang santai habis semalam kan?

    ayu nie pun ahad sibuk gak...balik dari pasar jam 10 malam..update blog..wah..rupanya2 sis lin update gak

    ReplyDelete
  8. assalamu 'alaikum kak,

    ooo org ada tahi lalat kat bibir ni mmg kepoh yer, hehehe...

    tula smlm ms ckp bye tu, akak dok belakang sy, tu sy tergamam tu... klu tgk video tu suara sy dgr tk dgr je, suara akak yg kuat, hahaha...

    smlm tk smpt nk borak2, in sya allah jupe lain kali kita borak ye kak...

    ReplyDelete
  9. Cikali: hahaha sis dh le lambat, dtg2 sore plk kuat2, nsb le kowang sporting, klu mesti ada yg menyampah..kekekekke

    ReplyDelete
  10. CMG: tau xpe...dia bg sama adil sama rata, dh le dtg lambat kan..kekekek

    ReplyDelete
  11. Sari: hahaha muka sama ke? kita cuma sekapal seketurunan jek..kawin capur, sbb tu muka ada cina baba melayu jawo..hehehehe

    nnti free kita gather2 borak2 lagi ye Sari..

    ReplyDelete
  12. Mamamya: takpe mama, itu pun dh kira ada semangat nak join tu, ada org, klu ada ank kecik duk uma jek..tp mama kira rock!! tggu gahter2 lagi ok..:)

    ReplyDelete
  13. Ayu: kita ni mana ada time sabtu ahad, bizi melayan anak2 dgn hubby...tp tggu le, lps ni freekan masa update sampai lebam...heheheheh

    ReplyDelete
  14. Arief: hahahha..bkn tepi bibir jek..semua muka bdn ada tahi lalat..mana tak kepoh..kekekeke

    insyaallah arief..ada ms kita jumpa lagi yek...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com