Wednesday, March 09, 2011

'Pizza Hot bukan Hut'

Assalamualaikum wbt..

Panasssss...Pizza Hot bukan Pizza Hut oke!..
Betul le tu, pizza hot, baru keluar dari oven lagi tu..hehehehe
Tapi bukan sendiri buat, hanya order saja dari member Geng Setaman Pn.AzieRizal dari Rizzies Bakery.
Kebetulan Azie sms kelmarin, dia buat harga promotion untuk Geng Setaman, bagus betul Azie ni, siap ada harga promosi untuk Geng-geng Setaman, so apalagi Lin order le, lama gak tak makan pizza, selalu beli je kat Pizza Hut tu, kali ni home made Pizza Hot dari Azie, lagi cedappp!
Nak jadi cer cer cerita, mula-mula order sekotak, pastu petang tu, anak-anak makan tak cukup, jadi order lagi sekotak, nasib baik Azie kebetulan ada buat order lagi, haaa makan sampai kenyang puas!..





*Yang ni Pizza Hot SeaFood..ada macam-macam jenis, cuma promosi semalam SeaFood ajek...
Kowang nak order? Boleh aja, boleh jenguk terus blog Azie tu yek...



P/S: Nape makan kat Pizza Hut tu lama-lama muak kenyang? tapi kalau yang home made punya pizza, makan 2-3 keping pun tak cukup kenyang...ermmmmm


With Love

8 comments:

  1. wahhh...mmg nampak menyelerakan lah pizza ni kak...tebal n gebu..aksesori pun penuh....;) x rugi membeli...

    ReplyDelete
  2. ni yg buat lapar nih.. dah la blom makan nie..

    ReplyDelete
  3. sis..sedappnya pizza.....

    ReplyDelete
  4. sis..sedappnya pizza.....

    ReplyDelete
  5. Mya: heheh kan kannnn...mmg cedap..pizza home made berbanding dgn pizza di kedai besar tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. En.Blogger: hehehe awal lagi ni..tahan sikit yek..jap2 lag dh lunch makan sekenyang2nya,,,,hehehe

    ReplyDelete
  7. Mas: sedappp Mas...lama Mas x bt Pizza..layan le Mas..hehehehe

    ReplyDelete
  8. tak penah suka pizza hut.skang makan yang kat rumah rm 7 sahaja, memang sedap n puas hati

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..