'Sedetik Lebih' Hanya untuk Mu.

3/26/2011 10:02:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Jiwang pulak aku malam ni, tetiba je hilang pulak BLUR tadi..hahahahaha
Yang sebenarnya risau dengan situasi mr.hubby sekarang, tak tahu apa yang dia buat sekarang ni, malam tadi dia dah bertolak gi mancing kat Sedili, esok tengah hari baru balik katanya, buat masa ni tiada khabar berita lagi darinya.
 Lin 'think positif' maybe bateri hand phonenya habis, sebab tu tak de col dan sms Lin, last sms pun semalam, katanya dah nak bertolak naik bot..huhuhuhu
Arghh tak boleh cakap banyak le, susah nak kata apa yang terpendam dalam hati nie..kerinduannya dan kerisauan Lin ni, Tuhan aja yang tahu..huhuhuhu



Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

EDRY ABDUL HALIM
KRU Publishing Sdn Bhd




P/S: ‎'Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia..Asal masih adanya kamu'... ♥


With Love

You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Blogtilldrop: Thankx..mudah2an..Aminnnn

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.