Saturday, March 26, 2011

'Sedetik Lebih' Hanya untuk Mu.

Assalamualaikum wbt..

Jiwang pulak aku malam ni, tetiba je hilang pulak BLUR tadi..hahahahaha
Yang sebenarnya risau dengan situasi mr.hubby sekarang, tak tahu apa yang dia buat sekarang ni, malam tadi dia dah bertolak gi mancing kat Sedili, esok tengah hari baru balik katanya, buat masa ni tiada khabar berita lagi darinya.
 Lin 'think positif' maybe bateri hand phonenya habis, sebab tu tak de col dan sms Lin, last sms pun semalam, katanya dah nak bertolak naik bot..huhuhuhu
Arghh tak boleh cakap banyak le, susah nak kata apa yang terpendam dalam hati nie..kerinduannya dan kerisauan Lin ni, Tuhan aja yang tahu..huhuhuhu



Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

EDRY ABDUL HALIM
KRU Publishing Sdn Bhd




P/S: ‎'Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia..Asal masih adanya kamu'... ♥


With Love

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Blogtilldrop: Thankx..mudah2an..Aminnnn

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..