Senarai 12 peserta AF9 2011.

Assalamualaikum wbt..

Haa demam AF (Akedemi Fantasia) semakin dekat, tak lama lagi kedengaran le suara2 Afundi si 'polan' tu si 'polan' ni, topup tak henti2 *termasuk le aku* tapi jangan salah undi, kang hancurr dunia seni kang, bukan rupa yang di cari tapi bakat dan versatile yang patut di cari, rupa paras tu kira advance le tu..:)
Ermm nak Afundi sapa ek? tunggu persembahan per-1 baru boleh pilih...:)













Senarai Pelajar Lelaki AF9:
  1. Ahmad Afif Tirmizie (Afif), 25 tahun – Selangor
  2. Mohamad Amirullah Jahari (Amir), 19 tahun – Sarawak
  3. Mohamad Azri Abdullah (Azri), 24 tahun – Selangor
  4. Khairul Najmuddin Abu Samah (Erul), 20 tahun – Kuala Lumpur
  5. Nur Khaidir Muhd (Kay), 22 tahun – Kuala Lumpur
  6. Fahrur Raqib Abdul Majid (Raqib), 21 tahun – Melaka
Senarai Pelajar Perempuan AF9:
  1. Nur Suhada Jebat (Aida), 19 tahun – Melaka
  2. Nur Atiqah Shariffudin (Eka), 22 tahun – Kuala Lumpur,
  3. Zulaika Zahari (Laika), 22 tahun – Selangor
  4. Lenaber Haidir (Lena), 21 tahun – Sabah
  5. Roshammizah Rosli (Miza), 28 tahun – Selangor
  6. Queennera Francine Francis (Nera), 19 tahun – Sabah


Tenaga pengajar baru pula ialah 
Adlin Aman Ramli sebagai guru seni persembahan.
 Ning Baizura (guru vokal persembahan) 
 Fatimah Abu Bakar (kaunselor motivasi dan guru bahasa Inggeris) .
 Syafizawati Sharif (guru vokal teknikal) 
A. Aris A. Kadir (guru tarian).

Juga pengacara no-1 nadi AF,Aznil Hj Nawawi yang akan memeriahkan AF musim ke-9 buat kali terakhir sebagai penutup rancangan realiti tv ini.
Dan apakah kerusi panas pengetua AF9 kali ni akan menjadi milik Amy Search seperti yang di war-warkan? Nantikan Tirai AF9 pada 2hb April ini.



P/S: Sapa2 yang takde Astro pi le daftar segera, dan bagi yang Astronya kena potong tu, cepat2 le sambung! hahahahahhaaaaaaaa *aku le tu*


With Love

Post a Comment

0 Comments