Thursday, March 31, 2011

Senarai 12 peserta AF9 2011.

Assalamualaikum wbt..

Haa demam AF (Akedemi Fantasia) semakin dekat, tak lama lagi kedengaran le suara2 Afundi si 'polan' tu si 'polan' ni, topup tak henti2 *termasuk le aku* tapi jangan salah undi, kang hancurr dunia seni kang, bukan rupa yang di cari tapi bakat dan versatile yang patut di cari, rupa paras tu kira advance le tu..:)
Ermm nak Afundi sapa ek? tunggu persembahan per-1 baru boleh pilih...:)













Senarai Pelajar Lelaki AF9:
  1. Ahmad Afif Tirmizie (Afif), 25 tahun – Selangor
  2. Mohamad Amirullah Jahari (Amir), 19 tahun – Sarawak
  3. Mohamad Azri Abdullah (Azri), 24 tahun – Selangor
  4. Khairul Najmuddin Abu Samah (Erul), 20 tahun – Kuala Lumpur
  5. Nur Khaidir Muhd (Kay), 22 tahun – Kuala Lumpur
  6. Fahrur Raqib Abdul Majid (Raqib), 21 tahun – Melaka
Senarai Pelajar Perempuan AF9:
  1. Nur Suhada Jebat (Aida), 19 tahun – Melaka
  2. Nur Atiqah Shariffudin (Eka), 22 tahun – Kuala Lumpur,
  3. Zulaika Zahari (Laika), 22 tahun – Selangor
  4. Lenaber Haidir (Lena), 21 tahun – Sabah
  5. Roshammizah Rosli (Miza), 28 tahun – Selangor
  6. Queennera Francine Francis (Nera), 19 tahun – Sabah


Tenaga pengajar baru pula ialah 
Adlin Aman Ramli sebagai guru seni persembahan.
 Ning Baizura (guru vokal persembahan) 
 Fatimah Abu Bakar (kaunselor motivasi dan guru bahasa Inggeris) .
 Syafizawati Sharif (guru vokal teknikal) 
A. Aris A. Kadir (guru tarian).

Juga pengacara no-1 nadi AF,Aznil Hj Nawawi yang akan memeriahkan AF musim ke-9 buat kali terakhir sebagai penutup rancangan realiti tv ini.
Dan apakah kerusi panas pengetua AF9 kali ni akan menjadi milik Amy Search seperti yang di war-warkan? Nantikan Tirai AF9 pada 2hb April ini.



P/S: Sapa2 yang takde Astro pi le daftar segera, dan bagi yang Astronya kena potong tu, cepat2 le sambung! hahahahahhaaaaaaaa *aku le tu*


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com