Senarai 12 peserta AF9 2011.

3/31/2011 03:25:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Haa demam AF (Akedemi Fantasia) semakin dekat, tak lama lagi kedengaran le suara2 Afundi si 'polan' tu si 'polan' ni, topup tak henti2 *termasuk le aku* tapi jangan salah undi, kang hancurr dunia seni kang, bukan rupa yang di cari tapi bakat dan versatile yang patut di cari, rupa paras tu kira advance le tu..:)
Ermm nak Afundi sapa ek? tunggu persembahan per-1 baru boleh pilih...:)













Senarai Pelajar Lelaki AF9:
  1. Ahmad Afif Tirmizie (Afif), 25 tahun – Selangor
  2. Mohamad Amirullah Jahari (Amir), 19 tahun – Sarawak
  3. Mohamad Azri Abdullah (Azri), 24 tahun – Selangor
  4. Khairul Najmuddin Abu Samah (Erul), 20 tahun – Kuala Lumpur
  5. Nur Khaidir Muhd (Kay), 22 tahun – Kuala Lumpur
  6. Fahrur Raqib Abdul Majid (Raqib), 21 tahun – Melaka
Senarai Pelajar Perempuan AF9:
  1. Nur Suhada Jebat (Aida), 19 tahun – Melaka
  2. Nur Atiqah Shariffudin (Eka), 22 tahun – Kuala Lumpur,
  3. Zulaika Zahari (Laika), 22 tahun – Selangor
  4. Lenaber Haidir (Lena), 21 tahun – Sabah
  5. Roshammizah Rosli (Miza), 28 tahun – Selangor
  6. Queennera Francine Francis (Nera), 19 tahun – Sabah


Tenaga pengajar baru pula ialah 
Adlin Aman Ramli sebagai guru seni persembahan.
 Ning Baizura (guru vokal persembahan) 
 Fatimah Abu Bakar (kaunselor motivasi dan guru bahasa Inggeris) .
 Syafizawati Sharif (guru vokal teknikal) 
A. Aris A. Kadir (guru tarian).

Juga pengacara no-1 nadi AF,Aznil Hj Nawawi yang akan memeriahkan AF musim ke-9 buat kali terakhir sebagai penutup rancangan realiti tv ini.
Dan apakah kerusi panas pengetua AF9 kali ni akan menjadi milik Amy Search seperti yang di war-warkan? Nantikan Tirai AF9 pada 2hb April ini.



P/S: Sapa2 yang takde Astro pi le daftar segera, dan bagi yang Astronya kena potong tu, cepat2 le sambung! hahahahahhaaaaaaaa *aku le tu*


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.