Friday, April 08, 2011

8 April: Hepi Besday 'cepet'.

Assalamualaikum wbt..

Harini 8.4 adalah harijadi adik Lin yang no-2, Marini@Cepet@Lily, kalau tahun2 sebelum ni, setiap kali harijadinya mesti seluruh negeri Johor akan 'public holiday' sempena Hari Keputeraan Sultan Johor..kan kan kan..tapi esok kena sekolah kena kerja seperti biasa okay!.
Adik Lin yang sorang ni kira rapat sikit dengan Lin, beza umur 2tahun ajer, dan dialah antara adik beradik Lin yang hidungnya mancung tajam, ikut sebelah arwah Abah Lin, ye lah keturunan Cina + Bugis kan hidungnya mancung2 tegak tajam, tu yang Lin jelesss tu..huh!. Lin ni agak kembang dan pesek sikit hidungnya..hahahahaha tapi 'ada aku kesah?' ada jugak yang minat dan berkenan kan kan kan...lalalalalala




~Hepi Besday to you~Hepi Besday to you~Hepi Besday to you~Hepi Besday to you~
"Along doakan semuga ko di panjangkan umur, di murahkan rezki, di limpahkan rahmat dan hidayah kekal bahagia ceria muda hingga ke akhir hayat"
Hadiah? ermmm dah tak reti nak belikan ko apa le? kang kalau tanya ko demand pulak!..lalalalallalala



P/S: Lambatnya bulan 19.11..'harijadi aku ler hahahhaaaaaaaaaaaa


With Love
This entry was posted in

10 comments:

  1. hepi besday juga dari DTS-MAT GEBU..Psstt linn, aku pun peset sikit, tapi kan kan kan...ada ke aku kesahhhhhhhhhhhhhhh!!!..HAHAHA..

    ReplyDelete
  2. Mat Gebu: thankx Mat..

    hahahahaha ko dgn aku kan sama peset, kembang lagi kan..tp 'ada kita kesah'! kan kan kannnnnnnnn

    ReplyDelete
  3. hepi bday ^_^


    lamak sis lin..satu negeri lah..hehehe..^_^

    ReplyDelete
  4. happy birthday!!! ;) smoga panjang umur,murah rezki & sehat stiasa.

    ReplyDelete
  5. Hepi birthday untuk adik sis..8 april memang tarikh keramat suatu masa dulu,sampai hafal hari cuti almaklumalah dolu2 i kan cikgi,hari cuti semua i hafal hehehe..

    ReplyDelete
  6. Taufan: Thankx...
    Ooo owang Johor gak yek..kat mana?

    ReplyDelete
  7. Nik Nurehan: Tima kasih Ann...Aminnn

    ReplyDelete
  8. Siti: THankx dear..

    Yup..dulu kita paggil Hari Jadi Sultan Johor..heheheh :)

    ReplyDelete
  9. selamat pagi sabtu sis lin
    tu dia.....kacukan cina, rupanya,lama nak bertanya...hehehe


    PS; happy birthday utk adik sis lin..semoga di redhai dan panjang usiannya

    ReplyDelete
  10. Ayu: Thankx Ayu...
    Adil Lin yg sorg ni yang betul2 ikut sebalh Abah..hidungnya, kulitnya juga ,matanya, mcm Jepun Cina Bugis..hehehehe

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com