Harini Sabtu, Esok Ahad.

4/23/2011 09:50:00 AM

Assalamualaikum wbt...
'Uiiii Mak Cik nak ke mana tu? dengan bag besar dengan gaya ala2 nak ke pantai je tu, wah2 jelessssnyaaaaaa....huhuhuhu'
Mesti banyak dialog tu antara kowang dengan jiran sebelah ke, kawan ke, sedara ke kan? Yelah cuti hujung minggu, kot2 ada yang makan angin ke luar Negara ke luar Negeri ke..heheheh
Lin? ermmmm harini hari sekolah ganti, ikut jadual hari Khamis, ganti untuk perayaan Deepavali akan datang, jadi nak kemananya? xtvt macam biasa le sebagai surirumah merangkap drebar anak2 aje le, nasib malam tadi dah siap semua mengemop, mencuci mana yang patut dulu, so harini cuma sikit2 je nak di cuci.


Kowang tengok tu, bestnyalah kucing ni relax mengurut pulak ala2 spa yek..kalau kucing Lin tu boleh buat macam ni, ada dah kena dera dengan aku..hahahahha
Lin harini busy sikit, esok pun sama...huhuhu
Harini lepas anak2 balik sekolah, ada kelas Fardhu Ain, pastu terus ada Yassinan, pastu terus pulak Lin nak kejar ke Kg Melayu rumah Mak rewang kerja kawin jiran terdekat a.k.a dah anggap macam sedara, so kenalah turun padang tolong apa yang patut, pulak tu hubby takde kan, kena lah Lin wakil merewang..
Tapi kena le merewang sampai malam, sebab esoknya Lin tak dapat nak datang majlisnya, nak ke Hi-Tea Usahanita tu, plan dah lama, dah bayar pun, 3 bulan lepas sebelum dapat kad jemputan kawin ni, nak taknak dah bayar kena le pergi, kot2 kalau ada sesiapa yang nak bayar duit aku tu rm120, boleh jugak le cancel! muahahahaha...
So buat masa 2 harini buzyy bee le sikit yek, tunggu dah free sikit, nanti Lin cer cer cite yek..hehehhe


Apa yang Lin usaha sampai ke Usahanita tu? ermmm 'Dimana ada kemahuan, di situ ada jalan'..
Ada sesiapa yang join? Kita jumpa di sana yek!..:)



P/S: Hati berbelah bagi nak pergi ke tak, tapi TERpaksa juga pergi sebab dah buat macam2 untuk menjayakannya..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. hari ni hari sabtu keje mcm biasa, besok ahad duk ngemas duk makan luar..gitula takde berubahnya..

    ReplyDelete
  2. leyzajamil: hehehehe hari2 macam tu le jadualnya..cuti ke hari inggu ke..sama je kan..huhuhuhu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.