Breaking

Wednesday, May 25, 2011

Percayalah!! Buy 1 Free 1..

Assalamualaikum wbt...

Jeng jeng jengg...kowang dah tau tak? Ye ye McD buat promo coupun untuk 2 hari ni sahaja, semalam dan hari ini...ermmmm
Yang tak tahu lagi, mai sini aku nak habaq..tapi ada terma dan syarat yang perlu di buat..hehehe


Pertama: Kowang kena le print out kopun promo tu, tak kisah le, nak 2 ke, 3 ke, 4 ke, ikut suka hati le, print hitam putih pun di terima pakai, tapi jangan print dalam saiz kecik ye, kena le saiz A4 macam ni, haaa baru le LULUS..hehehehe
Semalam Lin dah print 2, dan dah pun di tebus kpunnya..hehehe beli 2 dapat 4...


Tadaaaa....yes!! Dalam was-was nak tebus tu, Lin cuba gak pergi, macam tak caya je kan..jakun sungguh kalau dengar free-free ni..hahaha
Jangan tak percaya, betul tak tipu punya, iyeeeeee..
Tapi 1 resit 1 kopun ye, kalau kowang beli drive thru, kena le pusing balik beli lagi 1, nak beli lagi, pusing lagi, hehehehehe...

Image kopun kowang boleh print di sini.



P/S: McChicken McD le yang paling sedappp, anak2 sangat sukaa, kalau kowang tak tahu le kan...:)


With Love

8 comments:

  1. best nie, tp x leh mkn diet program 3 bulan huk..huk..

    ReplyDelete
  2. Sis Lin, kita pun kalu gi McD harus makciken.. hehe

    ReplyDelete
  3. Abu: hehehe wahh 3 bulan?? lamanya..sabar sabar..tggu promo kopun yg lain plk..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Momoy:hehehe seranggg...nk amik berapa kopun tu? hehehehe

    ReplyDelete
  5. Sari Yusa:Kannnn...anak2 Sis suka mcChicken....:)

    ReplyDelete
  6. adeh muak dah ako makan mcd ni weii... sumer gara2 nak kutip gelas coke tuh hahaha

    ReplyDelete
  7. Retna: weiii ko kumpul byk2 gelas tu nak buat apa ek? ko bg je le kat aku...hahahahahhaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..