Dugaan Hidup..

6/29/2011 12:32:00 PM

Assalamualaikum wbt....

Acccoooommm! sretttttt *hingus meleleh! hu hu hu
Adeii seksanya bila selsema ni, batuk jangan cakap le, time siang gini takde pulak batuknya, tapi bila time nak tido tu, adeiii bertalu2 sampai sakit dada...huhuhu
Sampai satu rumah semua dah kena virus, Naz pun belum baik lagi, sian dia, demam batuk selsema belum pun baik, now tengah tunggu date nak pi buat appoinment dengan Doktor Pakar Sakit Puan pulak di Columbia Asia, dia kena buat medical check up pasal senggugut TERlampau dia yang takut akan menyebabkan gangguan waktu dia hadapi SPM nanti, so Lin kena bawak dia cepat sebelum 3 bulan untuk dapatkan rawatan segera..ermmm

Malam tadi pulak, hubby Lin kena serang sesak nafas dan juga sakit dada, sebelum kena tu, kitaorang dari rumah Mak tengok Mak yang sakit tu tak baik2 lagi, tapi dalam perjalanan balik hubby di serang sakit, terus Lin bawak ke Klinik berdekatan untuk dapatkan rawatan, Doktor syorkan terus buat ECG untuk tengok degupan jantung, memang tekanan jantung dia rendah, dan juga darah tinggi naik, surat ssuslan juga dah dapat untuk buat medical sepenuhnya nanti di Hospital Pakar..hu hu hu

Ya Allah dugaan apa yang kau beri pada keluarga ku ini, belum habis fikir ikhtiar nak ubati Mak, anak Lin pulak Naz sakit, belum pun sempat bawak buat susulan, hubby pulak yang sakit, tapi hubby degil, walaupun dah sakit, tanggungjawab dia terhadap kerja tak pernah di abaikan, jadinya pagi tadi dia dah bertolak ke Melaka untuk jalankan tugasnya, hu hu hu. Hati ni sangat risau dengan keadannya, moga tiada apa yang berlaku, ubat semua Lin dah bekalkan..huhuhu
 Lin? selagi sakit pening ku ini masih dapat Lin bertahan, selagi itu Lin akan terus kuat untuk hadapinya...


Selawat Syifa'....

“Ya Allah! Selawatkanlah ke atas penghulu kami (Nabi) Muhammad, penawar hati dan pengubatnya (hati), penyihat badan dan penyembuhnya (badan), pemberi cahaya penglihatan dan pemancarnya, juga ke atas ahli keluarga dan sahabat Baginda serta berkati sejahterakanlah.”

*Moga di berikan kesihatan yang baik untuk 'KAMI' sekeluarga....


P/S: Sihat sakit semuanya datang dariNya..tiada penyakit yang tiada ubatnya melainkan dengan usaha dan yakin padaNya..Insya'allah...


With Love

You Might Also Like

13 Comments

  1. semoga semuanya dipermudahkan dan diberi perlindungan dari Allah..
    IsyaAllah. kita doakan semuanya selamat..

    sabar ye kak..

    ReplyDelete
  2. hope he and ur child will be fine soon

    ReplyDelete
  3. Kella: Aminn....mudah2an cepat sembuh ni...mungkin Allah nak menguji kesabaran kita...

    Thankx dear...

    ReplyDelete
  4. Andrik: Thankx..u too, take care ok..:)

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segala urusan...dan moga sislin sekeluarga cpt sht..

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh..sakit itu untuk menghapus dosa-dosa kita yang lalu..


    Blackrose's latest entry: Pagerank Blog Ni Dah Naik..

    ReplyDelete
  7. semoga semua sihat hendaknya

    ReplyDelete
  8. Phentermine...

    PhentermineHome.com will help you get your curvy figure back with the best deals available on the weight loss drug Phentermine, which will help you in slimming without the need of starving yourself or by without going under the painful procedure of surgery...

    http://www.PhentermineHome.com/

    ReplyDelete
  9. Erienz: Thankx dear..Aminnn..

    ReplyDelete
  10. BlackRoseHunter: Thankx..alhamdulilah semuanya dah baik2 aja..cuma sakit sikit2 tu biasa la..faktor cuaca yg sangat panas ni..huhuhu

    ReplyDelete
  11. Zamz: Thankx Zamz..lamanya tak nampak dia BW..hehehhee

    ReplyDelete
  12. Petersam: Thankx Peter FYI... :)

    ReplyDelete
  13. visit me at http://secantiknurani92.blogspot.com/2011/11/scoliosis.html
    thanx

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com