Monday, June 20, 2011

Hepi Belated Day Retnawati

Assalamualaikum wbt..

Hahahaha gelak wakenabeb tu masih dok terasa lagi ni...kekekekeke
Tepung + telur tembakul memang menjadi saksi pada awal pagi 19.6,, mana taknya plan asal hampir2 tak menjadi gara2 Lin tersalah hantar sms, benggong betul le, ada ke hantar plan tu ke tuan punya badan, kan dah kes naya, so buat bodo je le...ha ha ha ha
Tapi kita bijakkk tak gitu Kasawari dan juga Dilla, bijakkk bijakkkk he he he he. Plan seterusnya di rancang dengan teliti supaya tak nampak di mata tuan punya badan. Tapi hampir2 juga tak menjadi gara2 si Kasawari sibuk col tanya sebab tak tahu tempat kitaorang lepak, nasib baik Dilla jadi penyelamat aku, so Retna tak le perasan waktu Kasawari col tu, pandai si Dilla cover line..he he he. Memang nak mandi tepung owang kata, haa rasakan! ha ha ha akhirnya 'Wakenabeb!' juga Retnawati!!! ha ha ha ha..
Tapi yang gelaknya tu, ingatkan tepung aje, sekali si Kasawari 'POP' sebijik telur atas kepala si Retna, adeiii masa ni gelak tak boleh tahan, nak terkencing dah rasanyaaaaa...ha ha ha ha
Dilla, ko jangan lupa upload video tu..hahahahahaha


Tapi awak jangan marah ye, setahun sekali je dapat mandi tepung ok! tunggu tahun depan mandi dalam kolam ikan tu pulak..ha ha ha ha..

"Selamat Hari Jadi sekali lagi buat awak. kita doakan moga awak di panjangkan umur, di murahkan rezki dan kekal muda, ceria, bahagia, hingga ke akhir hayat dan syurga, lebih2 lagi kita doakan moga awak di percepatkan bertemu jodoh ok!"




P/S: Tak boleh ingat waktu aku tersalah hantar sms tu..hahahha aku pun 'buat bodooooo' ler..ha ha ha


With Love

4 comments:

  1. nyampahasssssss!!!!
    hampeh tau!!

    abesh kamera, henpon wallet ako penuh dengan TEPUNG!!!

    Dah ghase cam nak wat cekodok pun ada gak hahahaa... :p

    yang part telur tu mmg wat ako BLUR2 OK!!!

    eeee mencikkk!!
    tapi sayangggg kowang sebab memeriahkan hari-hari MATANG ako! haha

    ReplyDelete
  2. Ridhwan: ye ye saya dan Retna tu owang Johor..he he he

    ReplyDelete
  3. Retna: hahaha dalam jadi tak jadi tu..akhirnya jadi jugak...ha ha ha

    Takpe nnti beli iPhone ok..hahahaha aduhhhh mmg tak sangka2 menjadi..

    Telur singgah atas kepala tu mmg aku pun tak suspek ada..hahahaha sbb tu gelak bagai nak terkencing! hahahahahahaha adeiiiiii

    I love u too Retttttttttt *hugs*

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com