Breaking

Monday, June 20, 2011

Jari 'tunang' siapakah ini?

Assalamualaikum wbt...

Haaa..Surpriseee!!...mesti ada gak yang terkejut ternganga mulut bila dapat tau si 'dia' dah bertunang kan? 
Siapa? dengan siapa? 
Kekeke kowang tungguuuuuuuuu..eee sabo boleh tak? banyak keje nak buat ni weiii...tunggu free baru update dan bagitau siapa ok! :)


Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Kowang jawab le teka jari ni, 
Milik siapakah dan siapakah yang berTUNANG?
he he he he...



P/S: Yang dah FB mesti dah tau, yang takde tu, tungguuuuuuu :p


With Love

4 comments:

  1. suka sangat2 sbb sis pun turut pakai baju warna sedondon..

    ReplyDelete
  2. Ayu: itu sudah semestinyaaaaaaaa...he he he he

    ReplyDelete
  3. jari siapa nie wooooi... (shj buat2 mcm x tahu)

    yg belah kiri tue aku tau la.. dah lebih 30thn aku tengok. ha ha ha

    ReplyDelete
  4. Shai: he he he ntah le jari sapa ek? ha ha ha ha

    yg baju pepel tu aku kenal le...tu pun kenal color baju jek..ha ha ha ha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..