Monday, June 20, 2011

Jari 'tunang' siapakah ini?

Assalamualaikum wbt...

Haaa..Surpriseee!!...mesti ada gak yang terkejut ternganga mulut bila dapat tau si 'dia' dah bertunang kan? 
Siapa? dengan siapa? 
Kekeke kowang tungguuuuuuuuu..eee sabo boleh tak? banyak keje nak buat ni weiii...tunggu free baru update dan bagitau siapa ok! :)


Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Kowang jawab le teka jari ni, 
Milik siapakah dan siapakah yang berTUNANG?
he he he he...



P/S: Yang dah FB mesti dah tau, yang takde tu, tungguuuuuuu :p


With Love

4 comments:

  1. suka sangat2 sbb sis pun turut pakai baju warna sedondon..

    ReplyDelete
  2. Ayu: itu sudah semestinyaaaaaaaa...he he he he

    ReplyDelete
  3. jari siapa nie wooooi... (shj buat2 mcm x tahu)

    yg belah kiri tue aku tau la.. dah lebih 30thn aku tengok. ha ha ha

    ReplyDelete
  4. Shai: he he he ntah le jari sapa ek? ha ha ha ha

    yg baju pepel tu aku kenal le...tu pun kenal color baju jek..ha ha ha ha

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com