Jari 'tunang' siapakah ini?

6/20/2011 01:39:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Haaa..Surpriseee!!...mesti ada gak yang terkejut ternganga mulut bila dapat tau si 'dia' dah bertunang kan? 
Siapa? dengan siapa? 
Kekeke kowang tungguuuuuuuuu..eee sabo boleh tak? banyak keje nak buat ni weiii...tunggu free baru update dan bagitau siapa ok! :)


Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Kowang jawab le teka jari ni, 
Milik siapakah dan siapakah yang berTUNANG?
he he he he...



P/S: Yang dah FB mesti dah tau, yang takde tu, tungguuuuuuu :p


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. suka sangat2 sbb sis pun turut pakai baju warna sedondon..

    ReplyDelete
  2. Ayu: itu sudah semestinyaaaaaaaa...he he he he

    ReplyDelete
  3. jari siapa nie wooooi... (shj buat2 mcm x tahu)

    yg belah kiri tue aku tau la.. dah lebih 30thn aku tengok. ha ha ha

    ReplyDelete
  4. Shai: he he he ntah le jari sapa ek? ha ha ha ha

    yg baju pepel tu aku kenal le...tu pun kenal color baju jek..ha ha ha ha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.