Petua Menegangkan Payu Dara.

6/26/2011 06:37:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Eh eh eh..gelak pulak dia yek..sukanya la kalau cakap buah dada yak! jahat!
Ni bukan entry TERlampau atau pun 'lucah' tapi ni untuk kesihatan dan keharmonian rumah tangga saja, mana2 pompuan mesti berbicara pasal 'benda' ni, betul tak? cuma mereka segan dan takut nak bertanaya atau postnya..ermmm nak malu apa? ramai yang duduk search tips dan petua untuk menegangkannya tau, termasuk le aku! ha ha ha ha..normal apa...:p
Ok lah, jom kita kongsi petua/tips ringkas dan mudah untuk menegangkan payu/buah dada...
*owang lelaki kalau nak cuba pun boleh..ha ha ha :p


Petua Menegangkan Payudara


Petua 1 : Wanita yang sudah bersalin akan mengalami masalah buah dada menjadi kendur tidak bermaya seperti dahulu. 
Dapatkan beberapa helai daun sirih Melayu , ianya berdaun lebar dan berwarna hijau. Sapukan minyak kelapa (seelok-eloknya dibuat sendiri) pada daun sirih. Salaikan mengunakan api lilin dan tekapkan pada buah dada. Biarkan ia kering dan dibuat berulang kali. 
Menurut orang tua yang memberikan petua ini , petua ini dipanggil ‘Petua Sayang Suami’. Semoga kebahagiaan rumahtangga puan-puan akan bertambah seri lagi dengan kehadiran cahaya mata dan tubuh badan yang menawan. Bersama-samalah kita amalkan.


Petua 2 : Kupas setengah biji labu dan masak sehingga menjadi lembik. Ramas labu tersebut tika masih suam. Kemudian, sapukan pada seluruh payudara lebih kurang 20 minit. Lakukan 2 kali seminggu.


Petua 3: Sapukan putih telur pada sekeliling buah dada dan biarkan kering semalaman. Buat 3 kali seminggu.


Petua 4 :Amalkan meminum air kanji (air didih nasi) sebelum tidur malam. Insyaallah mujarab.

Tips dari Intim


P/S: Kita perempuan ingin kecantikkan untuk di pandang oleh suami, tak salah kalau kita mencuba dan berkongsi di sini..yang berfikiran sempit je yang fikir benda lain..sekian.. :)


With Love

You Might Also Like

33 Comments

  1. Retna: Hehehe selamat mencuba! lalalala

    ReplyDelete
  2. Salam kenal. Thank sudi berkongsi info ni saya mohon share di blog saya ye. Saya follow sini. Jemput datang blog saya

    http://anisvitashop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cheap ambien online ambien (zolpidem) y sonata (zaleplon) - ambien side effects wikipedia

    ReplyDelete
  4. diazepam 10mg buy diazepam tablets online - diazepam buy online pharmacy

    ReplyDelete
  5. diazepam buy cheapest diazepam online no prescription - buy cheapest diazepam online

    ReplyDelete
  6. zolpidem side effects zolpidem pediatric dose - zolpidem 30

    ReplyDelete
  7. online xanax replacement drug for xanax - buy xanax online legitimate

    ReplyDelete
  8. order ativan ativan generic trade name - buy lorazepam australia

    ReplyDelete
  9. diazepam 10 mg diazepam to buy online usa - diazepam 10mg abuse

    ReplyDelete
  10. lorazepam mg cheap ativan sale - ativan dosage dentistry

    ReplyDelete
  11. diazepam half life cheap diazepam india - diazepam dosage guide

    ReplyDelete
  12. lorazepam without prescription ativan buy online - lorazepam 1mg take

    ReplyDelete
  13. buy valium diazepam is diazepam for dogs the same as for humans - 2 10 mg diazepam

    ReplyDelete
  14. buy xanax no prescription buy xanax echeck - xanax overdose wiki

    ReplyDelete
  15. buy xanax 1mg xanax side effects seizures - high dosage of xanax

    ReplyDelete
  16. generic xanax online xanax side effects memory - round generic xanax

    ReplyDelete
  17. xanax online prescription buy xanax online no prescription overnight - much does 2mg xanax cost

    ReplyDelete
  18. intravenous diazepam diazepam generic ardin flashback - diazepam drug guide

    ReplyDelete
  19. cheap xanax no prescription xanax effects wear off - can someone overdose xanax

    ReplyDelete
  20. xanax 0.5mg xanax drug slang - drug test valium xanax

    ReplyDelete
  21. buy somas drug schedule for soma - carisoprodol 350 high

    ReplyDelete
  22. can you buy ambien online ambien side effects tongue - ambien side effects itching

    ReplyDelete
  23. ambien without prescriptions ambien withdrawal xanax - ambien withdrawal elderly

    ReplyDelete
  24. buy ambien online no rx ambien side effects fatigue - zolpidem tartrate side effects long term

    ReplyDelete
  25. generic valium valium indications use - buy valium online no prescription in australia

    ReplyDelete
  26. cheap valium online no prescription long valium effects wear off - valium recreational use side effects

    ReplyDelete
  27. buy soma carisoprodol risks - soma prescription medication

    ReplyDelete
  28. valium online pharmacy valium online us pharmacy - buy valium

    ReplyDelete
  29. online ambien ambien cr 12.5 mg price - ambien side effects anger

    ReplyDelete
  30. buy cheap ambien ambien cr long term side effects - image of ambien pill

    ReplyDelete
  31. buy valium online no prescription cheap valium for sale in china - how strong 5mg valium

    ReplyDelete
  32. ambien medication zolpidem ambien dose - ambien cr (zolpidem tartrate extended release)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com