Yang mana JANTAN yang mana BETINA???

6/16/2011 12:02:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Surirumah sekalian..dah siap masak ka? masak apa harini? mesti sedap2 kan? ye la kang dah masak nak masuk dalam blog pulak..wakakakakakah! adeiii 
Lin? baru siap ni, baru le melabuhkan punggung depan lappy ni, sambil berkebun sambil nak update blog ni..he he he
Malam tadi hubby ke Pasar Borong,Pandan, so Lin col mintak dia belikan kupang, ingat kupang kopek, sebab Lin teringin nak goreng berlado, tapi hubby beli yang mentah, belum masak punya, ermm takpe lah janji ado...Jadi pagi ni Lin pun basuh, rebus atas kuali, bila dah masak, kulit kupang tu terbukak dan tersengih, Lin nampak kali ni wah bermacam2 color le, selalu color oren je, ni ada color oren dan color putih..tak silap, yang jantan dan yang betina kot..ermmmm


Sapa pandai dan tahu????
Yang mana JANTAN dan yang mana BETINA???
Sapa tau tu memang pakar le tu..he he he
Hadiah kalau betul??? Mai sini datang rumah, Lin saji makan tengah hari..*tak kowser!* he he he
Siapa cepat dia dapat! ha ha ha



P/S: Kupang takde 'khunsa' ok!!!!


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.