Thursday, June 16, 2011

Yang mana JANTAN yang mana BETINA???

Assalamualaikum wbt..

Surirumah sekalian..dah siap masak ka? masak apa harini? mesti sedap2 kan? ye la kang dah masak nak masuk dalam blog pulak..wakakakakakah! adeiii 
Lin? baru siap ni, baru le melabuhkan punggung depan lappy ni, sambil berkebun sambil nak update blog ni..he he he
Malam tadi hubby ke Pasar Borong,Pandan, so Lin col mintak dia belikan kupang, ingat kupang kopek, sebab Lin teringin nak goreng berlado, tapi hubby beli yang mentah, belum masak punya, ermm takpe lah janji ado...Jadi pagi ni Lin pun basuh, rebus atas kuali, bila dah masak, kulit kupang tu terbukak dan tersengih, Lin nampak kali ni wah bermacam2 color le, selalu color oren je, ni ada color oren dan color putih..tak silap, yang jantan dan yang betina kot..ermmmm


Sapa pandai dan tahu????
Yang mana JANTAN dan yang mana BETINA???
Sapa tau tu memang pakar le tu..he he he
Hadiah kalau betul??? Mai sini datang rumah, Lin saji makan tengah hari..*tak kowser!* he he he
Siapa cepat dia dapat! ha ha ha



P/S: Kupang takde 'khunsa' ok!!!!


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com