Digital Jump Rope.

Assalamualaikum wbt..

Hip hip jump hip hip jump! aduiii semput mak nyah oiiiiiiii....opss bukan mak nyah auwww tu le tapi aku ni oiiiii....adeiii nak kurus nak kempis punya pasal kan, jadi kena usaha lebih sikit, tak kira le cara macam mana pun, kalau kata yang ni bagus, yang ni le aku beli, kalau kata yang itu ok, aku beli pulak yang itu..huhuhu
Tapi kali ni kita cuba main lompat2 katak pulak, ishh ingat simple nampak mudah je, tapi bila dah lompat 5x la tak payah banyak, haaaaaaaaaa semputtttttttttt..adeiiiiii....

Lain owang lain cara, bagi Lin pulak, buat yang mudah dan tak payah pakai banyak masa, agak2 kowang free, lompat, agak2 kowang malas, letak aje le tepi, hehehehehe..
Yang bagusnya Digital Jump Rope dari Cosway ni, kita boleh tau kiraan pembakaran kalori kita dalam badan dan juga kelajuan tahap kelompatan kita tu..hahahah kelako je kan bunyinya..hahahaha
Makin kowang laju lompat, naik le meter kelajuan km kat genggaman tu, makin slow lompat, rendah le tahap pembakaran kalori tu..kekekek..


Selalunya beli tali skipping yang jual kat kedai rm2 tu, tak sampai sebulan pakai abis berburas bulu kelaur tercabut..huhuhu maklum le murah le katakan..hehehehe. So dapat yang ni, haaaaa berbaloi le, alah membeli menang memakai..:)


Tu le dia meter pengiraan kcl kalori dan juga kelajuan km kelompatan kita..hahahaha. Kalau nak tahu semput ke tak..cer cuba cer cuba...hahahahahaha...




P/S: Bagi sapa2 ahli Cosway tu, guna coupun bila membelinya, dapat murah harganya..hehehe kalau tak harganya agak mahal sikit lor.. :)


With Love

4 comments:

  1. Nur: hahaha lompat si katak lompat ni Nur/..hahahaha

    THankx dear drop here.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe...benda ni kena buat secara berterusan utk hasil yang memuaskan...boleh kempis perut ni...

    ReplyDelete
  3. Puteraduyong: Yup...tiap2 hari dapat buat dalam 5minit pun dh cukupp tapi aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh semputtttttt! huhuhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..