Happy Besday Kak CT Delima

7/22/2011 08:18:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Walaupun kita berjauhan tapi dalam hati ada ingatan ikhlas dan ucapan yang nak diberi pada Kak Ct Delima yang comei loteh tu, hehehe. Tak sangkakan dari perkenalan kita hampit 4tahun di murai.com hingga menjadi seorang blogger dan akhirnya terjalin persahabatan yang banyak menjadi kenangan dalam diri kita, kan Kak Ct kan..
Dan harini adalah hari bahagia dan di tingkatkan ke satu lagi angka buat Kak Ct..aduhh slowww la kowang ni, hari jadi Kak Ct lerrrrrr.. :p
Jadi harini entri khas ini ditujukan buat Kak Ct sayang ku dan juga sapa2 yang menyambut harijadinya hari ini yek..


"Selamat Hari Jadi...Selamat Hari Jadi...Selamat Hari Jadi buat Kak Ct..Selamat Hari Jadi"
~Lin ucapkan selamat hari jadi buat Kak Ct, moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, dilimpahkan rahmat dan hidayah dariNya, moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..Aminnn~
Terima kasih juga sebab Kak Ct banyak bagi semangat dan nasihat juga tips untuk mendidik anak2, yelah kan, kita kena tanya pendapat orang yang lebih tua banyak makan garam dari kita..baru lah kita boleh turut sama berjaya! malu bertanya sesat jalan...




P/S: Pstt gossip ni..tadi pagi dengar berita, baju pengantin Memey yang akan dipakai pada 28hb Julai ni je berharga 7.4juta?????ermmmmmmmmmm


You Might Also Like

9 Comments

  1. Assalamualaikum Sis Lin

    TERIMA KASIH yang tak terhingga dari kita untuk selamanya. Semoga apa yang didoakan akan menjadi kenyataan...aminnnn. kak CT juga doakan agar Lin juga sentiasa dipanjangkan usia dan bahagia bersama insan2 tersayang hingga akhir hayat..aminnnn

    Tunggu birthday awak kita wish lagi.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. wahh .. nak tumpang wish jgk ler ..
    happy birthday buat akak tu .. hehe

    semoga panjang umur dan murah rezeki selalu ..

    jemput join kalau sudi :

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-ajeyy-rawk.html

    ReplyDelete
  3. Ct Delima: Waalaikum salam Kak Ct...
    Aminn Ya Rabbal Alamin...insya'allah...

    Kalau dipanjangkan usia, dapat le kita baca wish tu..hehehehe

    Hepi besday kak Ct... :)

    ReplyDelete
  4. Ajeyy Rawk: Thankx Ajeyy....Aminn *bg pihak Kak Ct..:)

    ReplyDelete
  5. wah..gosip terhangat pagi ni kak..RM7.4juta???huhuh....mahal kebenonya

    heppy besday utk Kak Ct Delima..moga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki...Amiin:)

    ReplyDelete
  6. Ku Azhar: Thank Ku..*bg pihak Kak Ct..:)

    ReplyDelete
  7. Azila: hehehe a'ah pagi2 dh dengar gossip itu, mahalnyaaaaaa kan...huhuhu duit dh byk sangat tu....

    Thankx Azila..*bg pihak Kak Ct..

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Birthday Kak Siti Delima

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com