Listen and Follow Your Heart.

7/13/2011 02:53:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Hari ni agak emo sikit, dugaan dan cobaan datang singgah di fikiran dan emosi, hati dan jantung seakan laju berdegup dan paru2 seakan mahu berhenti bernafas dan hati mula ingin meluahkan sesuatu..tapi pelik, seolah2 ada sesuatu yang menghalang untuk aku ungkapkan di sini...mungkin akan ada sinar dan akan terbuka jalan untuk aku bagi sedikit ruang fikiran aku ini bertindak dan berfikir secara positif!...kalau ikut negatifnya hati akan sakit, jantung akan luka, dan paru2 akan berdarah..hu hu hu hu 
(faham2 kan le sendiri yek!)

*Image dari en.google.

'I ve learned that love will never end,
Loves between two people and two heart,
Loves growing with pain and anger,
Loves grow with such memories and happiness.
Loves has no logic they said,
Yes it’s true, love is blind,
Listen and follow your heart,
May you find, what you been looking for.
I ve learned, when you love someone,
Doesn’t mean together and belong to each other,
Loving and sharing with what you have,
Greatful and thankful with what you got.
Love and desire,
Between two lovers,
Pure, honest and mature love,
No sympathy and no regret.'





P/S: Itu janji aku pada C.I.N.T.A.


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. selamat petang sis.

    luahkan jika itu perlu
    luahkan jika itu menyenangkan hatimu

    semoga sis berbahagia selalu

    ReplyDelete
  2. Ayu: Salam Ayu...
    Susah nak luahkan dgn kata2...tersangat peribadi dan menguris hati..hu hu hu...

    Thankx Ayu...2 u too...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.