Macaroni CC 'mogok'

7/10/2011 02:02:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Huhuhu ececece kononnya tulis le kat Fb tu, dan update entry ni kat blog nak mogok le sangat tak nak masak, tapi Mak mana yang tak kesiankan dan sampai hati nak biar anak2 kebulur? sapa? sapa? cuba mai cakap sini...huhuhu
Naik angin ke buang angin ke nak taknak tanggungjawab kita kena dulukan, kang kera di hutan di susukan (kebun FV) , anak kat rumah mati kelaparan..sapa yang nak jawab tu..kan kan kan...
Maka dengan ini terjadilah menu Macaroni 'mogok' yang masaknya dengan muka kelat2 gitu, tapi tetap ikhlas, kang ada tak sedap pulak kang..hahahahaha.
Bahan2 nya guna yang sedia ada jek, harini tak ke pasar dek kerana naik angin, so masak guna bahan mentah/basah yang ada stok aje, jadi anak2 jangan nak banyak komplen ok! janji kenyangggggg... :p


Lepas ni sapa2 yang naik angin, boleh la buat menu "Macaroni CC mogok" ni yek..hehehehehehe..
Pastu makan 'buang angin' hahahahah




P/S: Nak buang angin tu pi jauh2 sikit, jangan buang kat sini ok! kang lari pembaca blog ni..kakakakakakh..


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Ingat tak nak masak arini lin...hehehe

    sedap tu masak makaroni, kalau lagi pedas lagi sedap. letak cajun lebih sikit baru ada kaw2 rasa dia lin :D

    ReplyDelete
  2. CT Delima: huhuhu mana boleh x masak Kak CT...tak kesampaian hati ni,,hehehe

    Klu boleh kan..macaroni tu anak2 nak bt kosong! x nak letak apa2..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. wahh , sedapp nya makaroni tuu :)

    jum singgah sini kak

    http://applehijaulife.blogspot.com/2011/07/ketuk-ketuk-amalina.html

    apam yg tak menjadi dot dot :) hee

    ReplyDelete
  4. Amal: heheh simple aje tu...kes mogok punya pasal...heheheh

    Dah singgah..Pinky blog!..nice... :)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.