Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku

8/15/2011 11:01:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Sapa tak moh duit raya wooo....kan kan, mak2 budak ni pun suka werii bila ada orang mau bagi duit raya..hehehe..
Macam mana? klik link di bawah ini ye...

http://adanyakauuntukku.blogspot.com/2011/08/duit-raya-giveaway-adanyakauuntukku.html

Tag 3 rakan kamu..




P/S: Sakit perut yang meletihkan harini!!!...arghhhhh


You Might Also Like

6 Comments

  1. jgn lupa tinggalkan komen kat entry dia tau.. tglkan email add ko juga ;-)

    gud luck!

    ReplyDelete
  2. Retna: dah tgglkan link dah kat sana tp lupa nak letak email plk..aduhhhh.....

    ReplyDelete
  3. Retna: Baik mem..udah letak hehehehehe...

    Yeahhhhhhhhh hari raya! hari raya!

    ReplyDelete
  4. Thank you Sis Lin...
    salam perkenalan....

    ReplyDelete
  5. Adanyakauuntukku: Sama2 kasih....
    Salam kenalan juga :)

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com