Tuesday, August 02, 2011

Home Sweet Home...

Assalamualaikum wbt...

Image search dari en.google..


Waduhhhh capeknyaaaa badan ku ini...Setelah hampir 4 hari Offline bercuti ala2  'sambil selam minum air', akhirnya aku pulang ke 'sarang' jua....Alhamdulilah....
Tapi apalah nasib, sampai rumah tadi tengok sekitar taman 'blackout' !!! dah macam duduk setinggan rasanya, asyik takde karen je..huhuhu Bukit Indah jadi Bukit Gelap!...

Ok2..tuan rumah ni letih sangat, banyak bende dan barang nak dikemaskan dan diagihkan, esok kalau dah settle semua, Lin mula bersiaran dan update citenya ye...
Terima kasih sekali lagi buat semua pengunjung dan follower Bisikan Hati, nanti Lin mula BW semula ok..daaaaaaa
Gud Nite....:) *ermm nak masak apa ni ek Sahur nanti...




P/S: Buah tangan ada...Buah Kaki pun ada....segala macam buah ada ni di bawa balikkkk ha ha ha ha...


8 comments:

  1. Alhamdulillah....

    selamat kembali..

    ReplyDelete
  2. Oh Oeya: Hahaha buah capek takde...huhuhuhu badan yg capek ni ada..tolong urut bolehhhhh? hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Shaizhar: alhamdulilah... :)

    ReplyDelete
  4. Nazuha: Alhamdulilah...thankx N..:)

    ReplyDelete
  5. aku rindu sama kucing kamu.

    masih ada kah kucing - kucing kamu?

    ReplyDelete
  6. Shaizhar: Kucing2 ada lg tp masih dlm keadaan sakit! huhuhuhu

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com