Wednesday, August 17, 2011

Kajian Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah: November

Assalamualaikum wbt...

Takde keje cari kerja..itu saja kata2 untuk entry kali ini. Sekadar suka suka saja.. :)


NOVEMBER
  • Banyak idea dalam perkara.
  • Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
  • Berfikiran kehadapan.
  • Berfikiran unik dan bijak.
  • Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
  • Pemikiran yang tajam.
  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
  • Sesuai jadi seorang doktor.
  • Cermat dan teliti.
  • Personaliti yang dinamik.
  • Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
  • Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
  • Terlalu degil dan keras hati.
  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
  • Tak suka marah kecuali digugat.
  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.
  • Pandai muhasabah diri.
  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.
  • Otak yang sangat tajam.
  • Pandai mendorong diri sendiri.
  • Tidak hargai pujian.
  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  • Cuba sampai berjaya.
  • Badan yang sasa.
  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
  • Suka duduk dirumah.
  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
  • Bercita-cita tinggi.
  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah


www.s2u.my 





P/S: Jangan buat aku marah!!!! 


4 comments:

  1. kita, ben.. abang eqbal sama2 berkongsi bulan kelahiran...
    Fuh!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Uiiihhh!! Cepatnya signal kui3..

    Lin.. biasa kalau sambut b'day motong gapo?!

    Motong kek ko.. Motong gotah?!.. :D

    Bikin rusakkk bahasa utara haku kejekan hik3 :D

    ReplyDelete
  3. Ayu: Yep..kita dalam bulan yg sama...Scorpio boy's & girl's..hehehe

    Ayu..nnti kita potong pulut sama2 ok.,..hehehehehe :)

    ReplyDelete
  4. Oh Oeya: Signal kena ada, bru tau gigitan scorpio cmne..hahahahaha

    kita klu besday potong pinggan makan je..sbb hubby selalu belanja makan je..hahahahahaha
    kek2 x moh, nmpk mcm dh tua bila ada lilin tu..hahahahahaha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com