Kenyang ke?

8/19/2011 07:27:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulilah syukur pada mu Ya Allah. 
Tik tok tik tok dah 19 Ramadhan, waduhhh cepatnya masa berlalu, rasanya macam tak rasa nak raya cuma lagu raya yang buat meriah huhuhuhu. Sebab apa? mr.hubby takde, bizi kerja banyak, now still kat Melaka, biasanya dialah yang sibuk urus dan kemas rumah, so rumah baru 40% aje persiapannya, tu pun mr.hubby sempat baru tukar langsir dan wallpaper, yang lain2 persiapan pun baru masuk 70%, adeiii masa terus mengejarkan, takpe la last minit aje lor..janji ada dan beraya seadanya..

Bila dah masuk 19 Ramadhan ni, menu berbuka dah tau nak makan apa ek? bazar? ermm rasa macam malas nak pergi, bila pergi mesti habis rm30-40 punya, masak? sampai  dah tak reti nak masak apa, aishhh silap2 buka makan megi pun sedap kannn..hehehehe


So 17 Ramadhan lepas, inilah menu berbuka Lin, cheezy wadges KFC, beli 1 takut tak cukup, so beli 2, sekali makan licinnnnnnnnn...kekekeke


Anak2 pulak, wafer rendang Tesco, memang sedap giler, penuh isi rendang dia kat dalam tu, pelik? ermm nanti try kowang cuba, mesti nak lagi.. :p


Kenyang ke kowang? Tapii apalah nasib mereka di SANA .....juga di SANA....
Moga Allah merahmati hidup mereka..A-Minn..




P/S: Mau cari kasut raya!!! Yehaaaaaaaaaaaaaaa.....


You Might Also Like

6 Comments

  1. cheezy wedges terbaik!!!!!!
    nakkkkk~

    ReplyDelete
  2. Nadirah: Hehehe kannnnnnnn..sedapppppp! makan 2 pun x cukup lor..kekekekeke

    ReplyDelete
  3. psstt ako pernah buka ngan megi..
    ok je.. siap letak telur, sayur, udang dan tauhu ..

    hahha nyumm nyummm :p

    ReplyDelete
  4. Oh Oeya:memang lain dr yg lain..pastu tgh malam lapoooooooo :p

    ReplyDelete
  5. Retna: huhuhu aku x pernah lagi...anak2 mana nak layan, mak dia plk klu dh nampak nasi, x layan le megi tu..kekekekeke :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com