Make A Donation.

8/18/2011 09:43:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Hulurkan bantuan, tiada paksaan dan tiada ugutan, ikhlas dari hati tidak kira bangsa dan agama.
Untuk kamu yang 'kenyang', apa yang kamu nampak dan fikir bila kamu melihat video di bawah ini...
Saya sudah tunaikan tanggungjwab saya walau tak seberapa, kamu bila lagi? ..

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."...Donate & support. 



Kanak-kanak mati setiap enam minit di Somalia ..
Marilah kita sama sama menyumbang kepada saudara seagama kita di sana .. Kalau  bukan kita , sapa lagi .. klik SINI jika sudi ...





P/S: Sangat menyedihkan... :(( Thankx BA


You Might Also Like

4 Comments

  1. sedih..
    kita kat sini terbuang2 mknan beli kat bazaar... -.-

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...salam ramadan..salam ukhuwah...sedih juga...alhamdulillah Dgn nama Allah SWT..org kg membantu...TQ

    ReplyDelete
  3. pelik kan

    kite makan mcm2 sehari

    die??

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com