Thursday, August 18, 2011

Make A Donation.

Assalamualaikum wbt...

Hulurkan bantuan, tiada paksaan dan tiada ugutan, ikhlas dari hati tidak kira bangsa dan agama.
Untuk kamu yang 'kenyang', apa yang kamu nampak dan fikir bila kamu melihat video di bawah ini...
Saya sudah tunaikan tanggungjwab saya walau tak seberapa, kamu bila lagi? ..

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."...Donate & support. 



Kanak-kanak mati setiap enam minit di Somalia ..
Marilah kita sama sama menyumbang kepada saudara seagama kita di sana .. Kalau  bukan kita , sapa lagi .. klik SINI jika sudi ...





P/S: Sangat menyedihkan... :(( Thankx BA


4 comments:

  1. sedih..
    kita kat sini terbuang2 mknan beli kat bazaar... -.-

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...salam ramadan..salam ukhuwah...sedih juga...alhamdulillah Dgn nama Allah SWT..org kg membantu...TQ

    ReplyDelete
  3. pelik kan

    kite makan mcm2 sehari

    die??

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com