Preview: Majlis berbuka Puasa @Malay Village

8/04/2011 05:05:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Yeahhh tak sabar rasanya ingin berkumpul reramai dalam satu majlis dan sesama berbuka puasa...
Sebenarnya Majlis ni memang tiap2 tahun warga MsjBox akan anjurkan, cuma tempat aje yang berubah2 juga kedatangan ahli yang rasanya semakin berkurang, di mana silapnya eyk? maybe kurang promosi kot, almaklum le memasing sibuk dengan urusan masing2..
Tapi yang penting, Geng Kamie tetap sama dan tak lebih juga tak kurang keahliannnya biarpun yang ada tu pun sekejap timbulk sekejap tenggelam..hehehehehehe..apa2 pun tak sabar dah ni menunggu kedatangan kalian semua....:)

Agenda: Majlis Berbuka Puasa *MsjBox* juga kepada sesiapa yang berminat.
Tempat: Malay Village Kolam Air..JB
Tarikh/Masa: Sabtu, 6hb Ogos Jam 6.30pm *berkumpul di Dataran Bandaraya JB/di tepi Sungei Chat*.
Bayaran/Makanan: Buffet..Dewasa rm29.90 dan Kanak2 rm15.90. *bayar waktu datang nanti ye*
Tema: Berbaju Kurung *untuk menampakkan suasana Hari Raya*..he he he he :p

*Pada sesiapa yang berkenaan dan yang dah comfirm tu..sila amik noted ok..TQ




Keterangan lanjut dan view restoran, kowang klik SINI yek.. 




P/S: Seronokkkkkkk bila bersama 'mereka'....jeng jeng jeng, siapa yang akan kenaaaaaaa????? Kita tungguuuuuuuuuu :p


You Might Also Like

7 Comments

  1. waaaa.. bestnyaaa bestnyaaa...
    adoyai, nasib jauh.hihi

    -Mr & Mrs Mikko-

    ReplyDelete
  2. hmm sayang jao lah dear..:)

    pape pun,enjoy on that day..:)

    ReplyDelete
  3. Mikko: Hhehe takpe takde rezki, tggu next time ok..:)

    ReplyDelete
  4. Shaizhar: Thankx Shai 4 ur support :)

    ReplyDelete
  5. Pink Diva: Yang..tggu thn2 depan..kot2 nnti dekat dgn u Yang..kannnn :)

    Selamat berpuasa Yang...:)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah selamat pun berlangsung.

    terima kasih semua yang joint

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com