Wednesday, August 03, 2011

Wordless Wednesday #4 : Step

Assalamualaikum wbt...

Yang mana satu pilihan hati???? ...........


Lin rasa kowang tau jawabannya kan?? teeetttttttttttt :p




P/S: Offer sana sini, sale sana sini..adeiii rabakkkkkkkkkkkkk :p


26 comments:

  1. terserlah ler ... xyah jawap pun aku tau ko nk pilih yg mana !

    ReplyDelete
  2. setuju dengan dilla..dah tahu sis pilih yg mana...tapi kan sis sesekali apa kata pilih warna biru tu..yg kat kanan tu.cantik gak..tak pun beli 2 sekali :)

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: hehehe kannn cantik kannn..hehehhe

    ReplyDelete
  4. MIzz: Yg tengah tu pepel la kannnn ahakkkkz

    ReplyDelete
  5. Bondarock: hahaha pandaiii anak mak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Nazuha: hehehe sampai tak boleh tido malam dibuatnya..hehehehe
    tapi bukan semua la pepel..ada gak yg bru beli tu color lain..hehehehe :)

    ReplyDelete
  7. Iffah: ye ye yg tengah tu kan cantik dari yg kanan dan kiri tu kannnnnn? hehehehe

    ReplyDelete
  8. semu cantik.. kakak klu ieb iebpilih yg tgh

    ReplyDelete
  9. IEB: hehehe kannnn hitam tu pun cantik...biru poun lawo..tp pilihan hati??? tgh tggu jawabannya nie..huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. ye ye.. jom ujung minggu nie gie shopping. pandan city pun x jadi la

    ReplyDelete
  11. Shaizhar: hahaha soping? bru pose ke-3..hahahahahhaa :p

    ReplyDelete
  12. :p sebelum puasa 'kita org'
    dah shopping. tengah puasa mau shopping lagi. he he he. itu encik beep beep sama puannya sudah shopping sakan di plaza angsana

    ReplyDelete
  13. suka yg hitam =)

    jom usha ww ninie =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-4-1y-9milysm.html

    ReplyDelete
  14. tu
    dah ada nama dkt kasut tu
    :-)

    ReplyDelete
  15. bet you take the lavender..:)

    Selamat Berpuasa!!

    ReplyDelete
  16. Shaizhar: Hehehe aku pun dh separuh soping juga..kekekeke :p

    ReplyDelete
  17. Ninie: Hitam itu menawan tp tetap terpikat dgn si pepel..heheheheh

    ReplyDelete
  18. Hans: Biru? oh tidakkkkkkkk.....kekekeke

    ReplyDelete
  19. Pink Diva: Yup...pilihan hati muktamad tetap dgn purple...yesssssss!!!!!

    ReplyDelete
  20. Sunah: iyoooo lerrrr....sudah tentu warna ;pilihan hati kuuuuuu :p

    ReplyDelete
  21. hai!!!cf dtg...kasut raya!!ala..cf x shoping lagi..katne ada sale?hehe..follow sini..:)jom kenal2

    ReplyDelete
  22. Fad: Bukan kasut raya tp nak pakai buat lepas raya..hahahahah

    Klu kat JB ni dah start sal kat JJ ni, sampai 4hb Sept...sale sampai 70%..heheeh

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..