Wordless Wednesday #7: AidilFitri

8/31/2011 11:27:00 PM

Assalamualaikum wbt...

"Salam AidilFitri 2011"
-Maaf Zahir & Batin-











P/S: Takut nak naik atas timbang!!!! erkkkk


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Retna: Ngeri kannnnnn...huhuhuhu takut putus jarum timbang tu..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. alololo...so sweet anak2 dara sis lin..nak keneng2 ngan adik lelaki saya lah ;)

    ReplyDelete
  3. Ieyzajamil: hehehe ooo ada anak lelaki ka...kot2 ada joddoh dan tertulis kan..dunia ni kecik je..pusing2 silap2 besan kita..hehehehehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.