Menjelang Budget 2012

10/07/2011 10:16:00 AM

Assalamualaikum wbt...



Menjelang Bajet 2012 yang akan dibentangkan oleh Datuk Seri Najib Razak pada hari ini, semua lapisan masyarakat (termasuk aku) tentunya menaruh harapan besar agar kebajikan dan kepentingan mereka diberi perhatian.
  Apakah harapan anda?





P/S: Mengharap pun tak guna juga..kita tunggu dan lihat aje dan terima segalanya... :)


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. harapan semua mahu terbaik... tp semua itu datang dari Nya... InsyaAllah kalau Dia menggerakkan hati khalifah sbg pentadbir sebaiknya harapan itu berbunga ceria...

    ReplyDelete
  2. Mak haraplah nokk.. PM dapat bagi elaun bulanan tetap kat ibu tunggal yang tanggung anak.. save sikit mak nokk ekikiki..

    *pssttt! yang tunggal ade anak?! Tak campo wokey! yang tunggal tak bela anak?! tak campo wokey!

    ReplyDelete
  3. btl la sis....terima lah seadanya kan....huuu...

    ReplyDelete
  4. harapan saya moga bajet untuk isteri najib dikurangkan...erk

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.