Friday, October 07, 2011

4 comments:

  1. harapan semua mahu terbaik... tp semua itu datang dari Nya... InsyaAllah kalau Dia menggerakkan hati khalifah sbg pentadbir sebaiknya harapan itu berbunga ceria...

    ReplyDelete
  2. Mak haraplah nokk.. PM dapat bagi elaun bulanan tetap kat ibu tunggal yang tanggung anak.. save sikit mak nokk ekikiki..

    *pssttt! yang tunggal ade anak?! Tak campo wokey! yang tunggal tak bela anak?! tak campo wokey!

    ReplyDelete
  3. btl la sis....terima lah seadanya kan....huuu...

    ReplyDelete
  4. harapan saya moga bajet untuk isteri najib dikurangkan...erk

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com