Sunday, December 04, 2011

NEW NEXT MODEL FROM PROTON: versi Pahlawan.

Assalamualaikum wbt..

Waaaaa..hati saya sudah terpikat sama itu Lekiu maaaaaa...hohohohohoh


PROTON TUAH



PROTON JEBAT



PROTON KASTURI



PROTON LEKIR



PROTON LEKIU



Info dari SINI.





P/S: Diam tak diam dah 3 tahun si putih aku tu... :)


6 comments:

  1. ni bukan untuk tujuan pameran je ke? err..

    ReplyDelete
  2. Sunah: Ntah ek...utk pameran atau utk model terbaru..cuba baca info dipetik tu..kekekekke

    sis suke tgk gambooo dia tuuuu lalalalaaaaa

    ReplyDelete
  3. diam x diam dah nk msk 6 tahun si putih ako tuh.... x sabar nk abs byr hutang hehe

    ReplyDelete
  4. Retna: Kannn..tggu aje habis hutang, dah lega dpt joli duit yg rm600 tu kann :p.

    ReplyDelete
  5. Oh Oeya: Kekeke apalagi..order order jgn x order.. :p

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com