Tuesday, January 10, 2012

Jangan gaduh-gaduh.!

Assalamualaikum wbt..

Aduh mula2 baca ecece ye ye je tekun je, sekali dah hujung2 tu, hahahaaa lawak tak boleh tahan! Ni le dia kalau dah banyak dalam satu lappy, masing2 duk bergaduh tunjuk sapa yang berkuasa..hehehehe
Nasib baik ada TNB yang datang meleraikan pergaduhan nie..hahahahaa
*sesuai la dibaca untuk orang yang tengah bermasam muka, tak elok, cuba baca kasi senyumm sikit.. :)

image dari en.google.


WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya. 
FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang . 
FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi ! 
MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook ! 
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau . 
GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya . 
MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses . 
IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada ! 
MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer ! 
IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! ! 
INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ? 
FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!! 
YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email ! 
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak ! 
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ? 
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power !!!






P/S: Haaa kan elok gitu, ketawa, senyumm, barulah nampaak maniss muka tu..*wink*


6 comments:

  1. ok,esok zana apply keje tnb (^^) hahaa

    ReplyDelete
  2. Salmah Solehah: Hehehe kannnn mmg terbaekkkkkk...

    ReplyDelete
  3. Zanna: Hahaha bagus2..nanti kalau mereka gaduh2 lagi, kasi potonggg!

    ReplyDelete
  4. Oh Oeya: Hahaha baik2 gelak, nanti gigi jatuh..hahaaaaa

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com