HSAJB ADALAH HOSPITAL SARKAS?

5/26/2012 05:19:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Saya: No komen tentang tajuk diatas, sebabnya dah banyak dengar cerita dan tau sangat perkhidmatan dan layanan dari HSA ini. Rata2 pesakit rawatan luar mahupun yang dirawat di wad biasa atau di ICU akan hadapi masaalah dan layanan juga rawatan susulan yang pasti tidak akan memuashatikan semua pesakit ataupun waris pesakit..
Tak percaya? tapi itulah hakikatnya, yang tau dan yang dah rasa ahli keluarga yang dah dirawat disitu dari hayat hingga tiada hayat seperti Lin saja yang tau..sekian...

Selebihnya kalau kowang nak komen dan agak rasa keliru dengan tajuk itu, kowang baca pengalaman dan situasi IBU yang dah merasainya keadaan layanan di HSA ini..

Ya Allah! Selamatkan anak ini dan berikan dia peluang untuk hidup seperti anak kami.

**Kalau kowang rasa mampu, belilah insuran dan buat rawatan dengan PAKAR..Lebih yakin dan berpuashati..sekian..
P/S: Tapi kita 1 MALAYSIA..!..


You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.