Monday, June 18, 2012

APA KATA RAKYAT/ANAK JOHOR?


Assalamualaikum wbt...

Pandai susah, tak pandai pun susah, baik jadi macam i ni ha, duduk diam aje baca sana sini..tapi kalau dah terlebih macam ni, saya sebagai anak jati JOHOR cukup benar2 terasa...
Kesiannnnnnnnnnnkan!!!! 
Renung2kan..


Jika dibaca catatan Haziq Abdul Aziz, marah sungguh dia ...


Mencari fasal dengan rakyat Johor ke?


Perincian kes di blog ini.

Terkini, saya dimaklumkan berhubung status wall Facebook lelaki di bawah.



Nak baca lagi? Baca di Blog Bersama Mazidul






P/S: Diam itu lebih baik dari berkata2/menulis yang menjatuhkan maruah diri sendiri...**cari publisiti ke???



8 comments:

  1. errrkk , mmg panas punya komen nih

    ReplyDelete
  2. berharap sgt issue ini selesai dgn cepat. x perlulah nak memperbesar2kan issue ini... x tak memberi faedah pada mana2 pihak pun...

    ReplyDelete
  3. masya'allah...anak2 zaman skrg kan sis... lia pun pg td baru baca blog uncle seekers tu pn lps dapat info dr fb "kesultanan jhr" takut bila baca....

    elok diam2 je kan sis...wait n see... :)

    ReplyDelete
  4. betul la diam lebih baik dari berkata2. kenapa la nak pertikaikan kalau mampu. huhu.. iye kot cari publisiti. ;)

    ReplyDelete
  5. wahh beraninya budak ni.. better duk diam je..hehe

    ReplyDelete
  6. tak salah pun sultan johor beli plat nombor tu sampai 500 ribu..duit dia, ikut dia la..dia bayar pada kerajaan, pada JPJ...

    yang salahnya bila JPJ tak gunakan duit tu untuk bangunkan infrastruktur negara...bantu rakyat yang susah nak bergerak ke sana sini di pedalaman...tapi ujung taun ramai lak staff JPJ dapat bonus berganda2...haaaa....tu yang salah tuu....

    ReplyDelete
  7. sedih, bila ada segelintir manusia seperti ini, jika bukan bangsa kita yakni MELAYU tidak mnghormati Raja-Raja Melayu,tak hairanlah bukan MELAYu akan lebih itu kan.

    Ok, Raja / sultan seperti bapa kita..
    tergamak ke kita mengeluarkan kata-kata begitu ?..Tanpa Raja-Raja Melayu, kita rakyat yang berbangsa MELAYU ni awal-awal dah tersandai di tepi longkang.Kita Negara Timur bukan Barat, Kenapa nak samakan Queen Elizebeth dgn Sultan Johor..Jantina pun lain kan..Agama pun lain..Raja kita...Queen elizebeth depa punya lantak pi lah depa nak buat apa dgn Queen depa..ni RAJA KITA...



    sori, ter Emo.. sebab saya pernah mencari rezeki di Negeri Johor.

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com