Today is NATIONAL NO BRA TODAY?

7/10/2012 09:29:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Hehehe *senyum2 sinis waktu nak update ni*, tapi jangan salah faham, sekadar nak berkongsi saja apa yang berlaku di luar sana dan kenapa ianya berlaku, dan juga sedikit sebanyak ianya ada berkaitan dengan wanita.
Sebenarnya kalau bercakap pasal 'BRA' ni atau 'coli' dan lebih senang dipanggil 'baju dalam' memang berkait rapat dengan wanita, bukan sebagai pakaian dalaman saja tapi ianya sangat berkait rapat dengan kesihatan dan penjagaan diri wanita. Ingat jual kat pasaran tu macam2 fesyen dan warna, wanita saja beli atau saja pakai sebab kena pakai? Tidak sebenarnya, kalau nak ikutkan tak pakai pun tak apa, sebabnya ianya sebagai menutup aurat dalaman dan juga tampungan atau support untuk payudara sahaja, tapi kalau tak pakai kang,ermmm juling bijik mata jantan2 diluar sana tu..huh!kannnnnnnn..
Sebab itu pakaian dalam (bra) wanita ini kena beli dan pakai yang bersesuai dan selesa juga kena jaga kebersihan juga penjagaannya agar tidak mendatangkan sebarang penyakit dan mudarat kepada payudara wanita itu terutamanya penyakit kanser payudara, takutkannnnn...
So bila terbaca Amerika buat hari tanpa bra ni, Lin sokong sangat2!!..sebabnya, hanya wanita saja yang tau keselesaannya ketka TIDAK MEMAKAI BRA!!..sekian..

image search dr google.


Thousands of American women will be going without support today because it is the National No Bra Day. The day is dedicated for women to be free of one of the most uncomfortable clothing items they are forced to wear.
Hazelwood Patch notes that the day is not getting much coverage in the mainstream media, but with the spell of unusually hot weather in the United States, National No Bra Day should bring opportunity for all women to be free, if only for just a day.

According to the National No Bra Day website:

Ladies, free your breasts for 24 hours by removing those dreadful (but at times oh-so-helpful) bras. Our perkiness should not be hidden. It is time that the world see what we were blessed with. Your breasts might be colossal, adorable, miniature, full, jiggly, fancy, sensitive, glistening, bouncy, smooth, tender, still blossoming, rosy, plump, fun, silky, Jello-like, fierce, jolly, nice, naughty, cuddly… But the most used word to describe your breasts on July 9th should be FREE!
Gentlemen, you can participate too! Your job will be to support us ladies by rocking something purple. It can be a purple tie, purple boxers, purple socks, the NNBD button or t-shirt.. If it is purple or with the NNBD logo, it supports us. (Your support means quite a lot to us…)
If wearing a bra on this day is absolutely necessary, you can definitely show your support by wearing something purple.
MSN Now reports that more than 250,000 women have indicated support for the day on Facebook. Hazelwood Patch says all you have to do to support National No Bra Day is "hang loose."
The National No Bra Day Facebook page advises women who must wear bra today to show support by wearing something purple or green.






P/S: Sila jangan salah faham dengan entry ini ye, **gelak takpe..TQ


You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. kat negara luar agaknya meriahla lelaki jamu mata kot sis lin

    ReplyDelete
  2. semalam ke??? alaaaa...terlambattt....wakakaka...

    ReplyDelete
  3. [p]These men, Joseph Glidden, Isaac Ellwood, and [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire price[/url] Jacob Haish had taken special notice of Rose's contraption, and they would use his basic idea to stimulate their invention of barbed wire fencing . The cowmen strained to preserve the open range, while the "nesters" called for means to better settlement . Material: Galvanized blade, stainless steel blade . Offering Razor Barbed Wire(BTO-10, BT0-15, BTO-22, BTO-25)1 . By 1876, Sanborn and Warner had sold little barbed wire and returned home . "

    Ruijs said the foundation originally decided to sell the barbed wire pieces, mounted on a display board, to cover the 500 euros it would cost to put on the exhibition to 隆掳draw attention to the importance of physical evidence whose [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire sale[/url] preservation costs money . This wire is great for high security situations and should only be erected by [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire[/url] persons suitably attired with a quality set of protective gloves which can be supplied . It is put on barbed wires and placed on top of walls/fence surrounding ares extenisively used in many places live private house, office, factory, expressway etc . In this new land, the farmer-pioneers found themselves lacking the tools and agricultural technology which could make successful farming possible.[/p][p]At least half of them were deported to Nazi death camps, including [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire sale[/url] Buchenwald . But it would not be until a fateful day in 1873 that the technological breakthrough in fencing would begin . " These journals spoke generally about the problems of fencing and the positive attributes of barbed wire . Regarding to the barbed wire, we have the traditional twisted, double twisted and also the single strand barbed wire


    Our range of Razor Barbed Wires is a kind of modern security [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire price[/url] fencing material, which is fabricated using razor-sharp steel blade and high-tensile wire . Barbs' distance 3-6 inches ( Tolerance +- 1/2" )
    Razor Barbed Wire Feature:1)Aesthetic appearance and protective excellent performance, performance, easy to install, high safety factor, many tricks, and a good deterrent effect, corrosion resistance, aging resistance, sunshine resistance and weather resistance . The razor barbed wire department of Diamond Company is specialized in producing various kinds of razor barbed wire, including cross type razor barbed wire(double loops), single loop razor barbed wire(single coil), welded diamond razor barbed wire and etc . The infringement of the Company's rights led to years and years of extensive litigation, including one case that reached the Supreme Court in 1892 . Of these, the most important was Henry Bradley Sanborn, a relative of Glidden's . The plans to mount and sell the barbed wire pieces were met with outrage by Jewish organisations on Tuesday, the day after the planned sale was announced.[/p]

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.