MELTY HERSLEY & PAVLOVA

2/28/2013 12:30:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Haloooo Haloooo...kembali bersiaran setelah sekian lama tak update..kekekekeke
Berhabuk dan berdebu rumah purple ku ini, nasib baik masih ingat passwordnya lagi kekekeke...
Ntah! mood nak menaip hilang pi mana pun tak tau, duk bukak tutup, taip2 masuk dalam draft, nak kata takde cite banyak cite nak cite cuma TAKDE MOOD!..
Ni tengah ada mood aku menaip dan post terus..hehehe. Alaa nak post dan sharing dengan kowang pasal musim pemanis mulut sekarang ni. Sikit hari haritu sibuk dengan Durian Crepe (DC), sekarang dah beralih pulak dengan Melty Hersley & Pavlova. 
Sedapnya bukan main yang Melty tu, ala2 kek eskrem, sekali makan non stop tapi bagi tekak aku le, tekak kowang aku tak tau le, dan juga Pavlova tu, biasa nak beli mahal, nak buatnya pun remeh, so kawan aku ni jual size sedang2 dan harga mampu dibeli..sebab tu aku rajin order dan makan aje, mana badan tak susut2, makin gebu's kekekekeke...


Melty Hersley sebekas rm10..
Ada 3 flavour, Choc, Oreo dan Strawberi... *sangat suke choc flavour..


Dealova Pavlova sebekas rm10 juga..
Saiz sedang dan harga mampu dibeli..kurang manis dan sedap!..

So kalau kowang yang duk area JB dan teringin ingin nak mencuba rasa, kowang boleh order terus di FB Anggerik Delicatessen  atau bole hubungi/whatsapp Syu di 016-7324934 ok...
Berbaloi2 dan puashati... :)







P/S: Badan makin gebus..macam mana nak pakai Peplum ni..??????


You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. best sgt bila u ckp kat JB.saya sms terus Syu tu tanya alamat.Thanks dear..terliur dibuatnya!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sis...sedapnya terliur tengok...:)

    ReplyDelete
  3. Yg pavlova tu klu kat sini dh x mkn dh hehe tp yg hershey melty tu ermm x nmpk plk lg org order or mkn kt sini...

    Myb musim manisan ni dh kureng sket kot kt opis aku ni

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.