#Throwback:TRIP LANGKAWI'12 (DAY 1)

3/20/2013 10:52:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Tarkh: 28hb - 30hb Dec 2012..
Pecutian bersama family dan Geng KAMIE blogger merangkap kawan juga anak angkat..hehehehhee..
Kami menginap di Lanai Kijang Resort..**btw resort ni utk staff BNM saja, so jangan tanya saya ye berapa  harganya,hehehe 
Pengalaman: Banyak sangat kenangan manis bersama dan juga tempat2 menarik yang kami kunjungi dan masuki, hehehe...Tak tergambar gumbiranya sebab pertama kali menjejakkan kaki ke Pulau Langkawi termasuk hubby sendiri so jadi macam owang jakun le..'ada aku kesah!'. 
Cuma cuaca panas sangat kat sana, adeii rentung kulit muka dan badan..huhuhuhu
Okeyylah! tak payah cite banyak sebab cite pun dah basi, so layan gambo aje ye, biarlah gambar berbicara..hehehehe..
Anakomak, aku pun dah update juga hahahaha











Kekekeke malas nak taip le captain gambo tu, kowang tengok mesti kowang dah tau kan...hehehehe
Kalau tak tau, kowang buat2 faham je laa.. :p






P/S: Tak nak cakap apa2, cuma nak kata terima kasih AWAK, AWAK, dan AWAK AWAK SEMUA..


You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. hahahaha bagusss...
    ako hapdet cameron, ko hapdet langkawi... ;P

    ReplyDelete
  2. huh lama benar tunggu update dari Sis. Souvernier??

    ReplyDelete
  3. bestnyeee jengjalan naik kapal trobang.. =)

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.