Wednesday, March 20, 2013

#Throwback:TRIP LANGKAWI'12 (DAY 1)

Assalamualaikum wbt..

Tarkh: 28hb - 30hb Dec 2012..
Pecutian bersama family dan Geng KAMIE blogger merangkap kawan juga anak angkat..hehehehhee..
Kami menginap di Lanai Kijang Resort..**btw resort ni utk staff BNM saja, so jangan tanya saya ye berapa  harganya,hehehe 
Pengalaman: Banyak sangat kenangan manis bersama dan juga tempat2 menarik yang kami kunjungi dan masuki, hehehe...Tak tergambar gumbiranya sebab pertama kali menjejakkan kaki ke Pulau Langkawi termasuk hubby sendiri so jadi macam owang jakun le..'ada aku kesah!'. 
Cuma cuaca panas sangat kat sana, adeii rentung kulit muka dan badan..huhuhuhu
Okeyylah! tak payah cite banyak sebab cite pun dah basi, so layan gambo aje ye, biarlah gambar berbicara..hehehehe..
Anakomak, aku pun dah update juga hahahaha











Kekekeke malas nak taip le captain gambo tu, kowang tengok mesti kowang dah tau kan...hehehehe
Kalau tak tau, kowang buat2 faham je laa.. :p






P/S: Tak nak cakap apa2, cuma nak kata terima kasih AWAK, AWAK, dan AWAK AWAK SEMUA..


3 comments:

  1. hahahaha bagusss...
    ako hapdet cameron, ko hapdet langkawi... ;P

    ReplyDelete
  2. huh lama benar tunggu update dari Sis. Souvernier??

    ReplyDelete
  3. bestnyeee jengjalan naik kapal trobang.. =)

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com