01.04.2013: PENTING! SILA BACA

4/01/2013 05:02:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Yeee terima kasih kerana sudi klik view dan datang untuk membaca, takde apa pun yang nak gempak suruh baca cuma nak bagitau..
Nanti saya UPDATE ye...kekekekeke
Sekian Terima Kasih...


Haa yang ini kowang mesti baca dan buat, dah buat hantar kita sikit ye sebab haritu nak rasa dah licinn..huhuhuhu
Kowang klik SINI 






P/S: Mood update ke lauttt...alaaa tak update pun bukan kowang perasan pun hikhikhik....


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Oooh sy perasan ye bila sisLin xupdate ;)

    ReplyDelete
  2. Ni cake april ker..? Hhehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.