Monday, April 01, 2013

01.04.2013: PENTING! SILA BACA

Assalamualaikum wbt..

Yeee terima kasih kerana sudi klik view dan datang untuk membaca, takde apa pun yang nak gempak suruh baca cuma nak bagitau..
Nanti saya UPDATE ye...kekekekeke
Sekian Terima Kasih...


Haa yang ini kowang mesti baca dan buat, dah buat hantar kita sikit ye sebab haritu nak rasa dah licinn..huhuhuhu
Kowang klik SINI 






P/S: Mood update ke lauttt...alaaa tak update pun bukan kowang perasan pun hikhikhik....


2 comments:

  1. Oooh sy perasan ye bila sisLin xupdate ;)

    ReplyDelete
  2. Ni cake april ker..? Hhehehe

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com