SIMPLY SITI DERMAGIC

4/07/2013 09:00:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Memang sebelum ni tak pernah lagi cuba produk SS ni kecuali lipstick dia, bukannya apa, kalau nak mencuba sesuatu yang baru di muka ni, memang takut dan was2, sebab takut tak sesuai dan takut kesannya. Tapi sejak tengok iklan produk terbaru SS di tv, terus terpikat tengok botol dia, purpleeee koo...
Dan semalam waktu ke Jusco aku masuk Watson terus cari, sekali ternampak memang betul, cantik, giler color botol dia, produk yang lain2 pun ada juga purple tapi sungguh berkenan sangat botol Dermagic ni..hahahahaha
Tak tunggu lagi, harga pun tengah promosi, jadi terus aje membelinya dengan harga rm29.80...bukan nak pakai tapi nak simpan je buat koleksi botol..heheheheh



Dermagic Beauty Moisturiser
Comes with special formulation that contains Plant Endorphin which gives exhilarating effect and promotes stress-free skin from within to achieve Balanced Beauty. Stress-free skin is well hydrated, supple and soft. Its complexion looks fresh, radiant and relaxed.
With combination of Korean Plant Stem Cells Technology and Advanced Hydra-Collagen, this anti-aging & skin lightening cream not only can delay pre-mature aging but also gives you the flawless & youthful complexion. Start to see dramatic skin improvements in just 2 weeks!






P/S: Sapa mau krimnya? Aku nak botolnya ajerrr..hehehehhe


You Might Also Like

1 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.