JAMU KOCOK KEMUT MUT.

5/24/2013 08:00:00 AM

Assalamualaikum wbt..

"Rasa tidak ampuh lagi bila melayan suami, suami komplain sayang dah tak ketat lagi lah...jangan risau dan susah hati ada penawarnya....jom order 'JAMU KOCOK KEMUT' kakak ni cuba satu botol dulu baru tauu keniqmatannya...."

Ngeh ngeh ngeh...kalau cakap jamu semua pompuan tau, kalau sebut kemut tu, mata lelaki dok berpinar2 meleweng ke lain..:p *tau bebenoooo!
Okey2, aku tak nak tulis pepenjang, sebab kang lain di tulis, meleret ke lain pulak..hehehehe..
Kalau ada yang nak mencuba dan nak dapatkan info/pertanyaan boleh le kowang sms/PM/col kakak jamu tu ye..no hp tu ada kat botol jamu tu..



*pstt psssttt...taknak cuba ke awak? ;p





P/S: Kak Ton taknak cuba ke? lalalalalalalala


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. "pasti mujarab!!!"

    hishhh.. orang bujang jangan nak menyampuk... hahahaha

    ReplyDelete
  2. Maximizing The house Theaters Entertainment Within the Time
    Regarding Need

    Also visit my website smalls

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.