Sunday, January 05, 2014

CARBOOT SALES @JB

Assalamualaikum wbt..

Carboot Sales atau nama melayunya Bukakbonet kereta..
Selalunya yang Lin tau, jarang ada jumpa jualan bukakbonet ni, selalu nampak tengok website kat obersea je yang ada, tapi kali ni pertama kali in Johor Bahru seyyy..
Dekat pulak tu dengan uma daku, hehehehe. Kalau tengok website FB dia, banyak gerai yang akan berjualan, hampir 100 gerai, bayangkan, mesti macam2 yang dijual kan, jadinya, siap sediakanlah aje wang sakunya ye. Jangan murah semua nak beli, 100 kedai, 100 kedai nak borong hahahahaha
Jomm beramai2 nanti, siapa yang area berdekatan boleh kunjung datang, tak beli takpe, sebab daku tak bukak bonet menjual pun hahahahaha *cuma promote nak  bagitau.. :p


Car Boot Sales dianjurkan oleh SoulMindSpirit Training & Consultant (JM0674617-A)

Tempat: Parking Lot Linear Park (Taman Permainan) 
Taman : Taman Nusa Idaman, Nusajaya, Johor
Tarikh : Minggu 1 (pertama) setiap bulan
Masa : 8.30am-6.30pm

 *(Bersebelahan dengan Columbia Asia Hospital dan Horizon Hills) bermula 2014 Konsep 'JUAL APA SAHAJA asalkan ada, barangan terpakai ini telah mendapat kelulusan Pemaju Nusa Idaman (UEM SUNRISE) dan MPJBT.


*Klik gambo tu, ada peta di sediakan..Kalau tak jumpa, pi Jusco Bukit Indah aje ye..hehehehe

Klik blog: BukakBonet Jb




P/S: Lin nak bukakbonet kete jugalah, pasang meja, dah beli, makan situ je..heheheheh


4 comments:

  1. apa lagi sis lin...gi bukak bonet...sedap jugak kalo ade maruku meletop kan...makan sambil tengok orang lalu lalang...hahaha... #makcikmaruku

    ReplyDelete
  2. hahhahaa sabo je arr...!!
    so apa lagi, kasi jual arr barang2 yg ko x nak b4 pindah tu :p

    ReplyDelete
  3. @Crescent & @anakomak..

    TAK KOWSER aku hahahahaha...

    ReplyDelete
  4. Noob gila hang ni. Carboot sales dah since tahun 2011 lagi daa. Lu je bawah tempurung.

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com