MASA berISTERIrehat

9/15/2014 04:52:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Hoyeee..cuti sekolah seminggu bermula..
No driving driving to sekolah.. (pergi balik Lin hantar)
No gosok gosok baju sekolah.. (Dah tingkatan 2 pun Mak yang gosok)
No masak masak untuk ke sekolah.. (Sebelum ke sekolah anak makan dulu, jmat katanya)
No kelam kabut untuk ke sekolah.. (selalu kelam kabut, kalut depan tv sebab tengok cite Korea jam 12pm)

So relax...
Masak sedap2, dah siap masak kita makan, settle semua kerja kita tido! hahahahaha
Psstt ada yang nak belanjer saya tengok wayang tak? Nasi Kangkang tu..macam best jeeek...


*kalau tanya kucing ni pun agaknya dia nak pi holiday gak..hahahahaha


Kowang cuti kemana? 
Tak payah cuti, duduk rumah aje, syokk pee..jimat pun jimat hahahahaha
*ayat dengki! :p







P/S: Syoknyaaa kalau dapat pi holiday kann..huhuhu *takpe saya faham kerja suami saya, kerja cari rezki untuk rumahtangga... :)


You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. Comelnya kucing...susah bilaanak cuti sekolah sebab xada org nak jg bila p kerja..huhu...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.