Monday, September 15, 2014

MASA berISTERIrehat

Assalamualaikum wbt..

Hoyeee..cuti sekolah seminggu bermula..
No driving driving to sekolah.. (pergi balik Lin hantar)
No gosok gosok baju sekolah.. (Dah tingkatan 2 pun Mak yang gosok)
No masak masak untuk ke sekolah.. (Sebelum ke sekolah anak makan dulu, jmat katanya)
No kelam kabut untuk ke sekolah.. (selalu kelam kabut, kalut depan tv sebab tengok cite Korea jam 12pm)

So relax...
Masak sedap2, dah siap masak kita makan, settle semua kerja kita tido! hahahahaha
Psstt ada yang nak belanjer saya tengok wayang tak? Nasi Kangkang tu..macam best jeeek...


*kalau tanya kucing ni pun agaknya dia nak pi holiday gak..hahahahaha


Kowang cuti kemana? 
Tak payah cuti, duduk rumah aje, syokk pee..jimat pun jimat hahahahaha
*ayat dengki! :p







P/S: Syoknyaaa kalau dapat pi holiday kann..huhuhu *takpe saya faham kerja suami saya, kerja cari rezki untuk rumahtangga... :)


1 comment:

  1. Comelnya kucing...susah bilaanak cuti sekolah sebab xada org nak jg bila p kerja..huhu...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com