AURORA OIL: PELEBAT BULU KENING & JANGGUT

1/17/2015 07:00:00 AM

Assalamualaikum wbt..


Haaa tajuk je dah bikin panas kann, pelebut bulu segala, hahaha, tapi ini bukan omong kosong ya, ini benar semuanya, tidak tipu2 okey! Sebab aku sendiri dah cuba, keberkesanannya bole kowang nampak dalam penggunaan selama seminggu atau dua minggu berturut2. Tak caya cubalah!
Aku pakai untuk kening aku, maklum laa, bukan tak bersyukur, tapi usaha aje, nak bagi lagi nampak lebat dan hitam, tu jee, jangan kata aku ni tak bersyukur ye, wanita mana laa tak nak nampak lebih cantik dan bergaya kann..kan kannnn...
**Kalau lelaki, bole cuba di janggut dan di jambangnya, ermm bulu dada aku tak tau ye, tanya sendiri dengan tuannya hehehee
Ini pun aku dapat tau dari Fb dan IG seorang kawan, dan yang buat berani aku nak cuba sebab ianya di perbuat 100% bahan semulajadi dan homemade ok! tiada bahan larangan yang bole merosakkan kulit atau reroma yang asal ye, jaminan di berikan..janji RAJIN dan istiqomah nak memakainya..
Kalau kowang nak cuba bole, stok memang panass, cepat je habis, kowang kena cepat2 dan beli la lebih2 untuk simpan stok sendiri...itu pesan aku ye, takut kehabisan nanti..hehehe




Aurora Oil, membantu melebatkan kening dan bulu mata, 100% organik. HALAL & SUCI pastinya, penggunaan berterusan mampu menampak akan anak2 bulu mata dan kening. 
Kegunaan setiap malam sebelum tidur. InsyaAllah kesannya selepas seminggu.
Untuk COD hubungi agent Johor & KL 

JB:
Pn. Suraya: 019-720 9951
Pn. Lily: 019-716 9658

KL:
Cik Pinkish: 016711 4112

HARGA PROMOSI: RM30 Termasuk postage 
Sabah/Sarawak add RM7 


Ini kening aku, aku hantar respon testimoni pada tuannya, setelah dekat dua minggu gitu aku pakai, nampak ketara hitam dan bulu roma2 halus mula tumbuh, dan aku kan dah kata, kalau aku pakai bagus, aku share..hehehehe

Nak tengok lagi testimoni?? Bole klik link di bawah 
Instagram : PinkishBeautyStore
Atau di FB : PinkishBeauty Store






P/S: Dah cakap banyak kali kan, kalau produk aku pakai dan cuba tu ada nampak kesan, aku share, kalau takde, diam sudah ok ! :p


You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. errr....
    tang kening sy dah lebat ni....kalau makin letak jadi shin chan nnti...haha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.