PASAR RAYA ISLAMIK

10/16/2015 12:28:00 PM

Assalamualaikum wbt..


Pasaraya pertama berkonsepkan islamik yg akan di buka, mencari peniaga/usahawan Islam yg berminat untuk turut serta memasarkan produk anda.
Sesiapa yg berminat , bole hubungi no tertera di bawah..
Alhamdulilah...




Alhamdulilah syukur, satu berita dan khabar baik jika benar satu hari nanti akan di buka Pasar Raya berkonsepkan Islamik begini. Bukan takde di Malaysia ni Pasar Raya yang menjual barang barang halal dan produk muslim, tapi masih belum boleh di kategorikan sebetul betulnya Islamik, sebabnya masih ada lagi menjual arak dan Non Halal di dalam Pasar Raya tersebut. Jadi dengan adanya PasarRaya Islamik macam ni, semua barangan yang di jual di dalam Pasar Raya tersebut, InsyaAllah terjamin halal dan boleh di beli dan di makan tanpa was was.
Kita doalah bebanyak mudah mudahan usaha kerja ini berjaya dan akan di panjang panjangkan ke negeri negeri lain juga kan.. Syabas Telaga Biru !!


Jika ada yang berminat bolehlah hubungi ..

Encik Nor Azri 013-388 8826
atau
Encik Syed Ahmad 011-21117522
   
nfo dari page Fb Telaga Biru 





P/S: Kalau di JB ada buka satu, akulah orang pertama nak mohon kerja hahahahahaa :p


You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.