Tuesday, January 17, 2017

WANITA TERAKHIR - FATTAH AMIN

Assalamualaikum wbt..


Menjelang hari-hari bahagia kita
Ku bayang wajah indahmu bersamaku
Di sisiku kau ukir senyum manismu
Kau masih belum milikku lagi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila ku harus menanti
Untuk kau menjadi milikku

Oh... sayang
Sungguh sempurna
Tiada lain ku mahu

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Dan aku renangi lautan sepi
Menukil kembali bayangmu di sini
Dalam pelukanku selamanya

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Terimalah cinta ku kekasihku
Ku impi bersamamu hingga ke syurga
Biar kita bahagia untuk selamanya
Abadi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila harus ku menanti
Untuk kau menjadi milikku








P/S: Alaaa sweetnya suara Abam Patah ni hehehe. Korang ngase lagu untuk siapa ni hehehe 



7 comments:

  1. salam kenal.

    kira2 cinta lokasi lah ni ye.
    sedap gak lage nya.

    ReplyDelete
  2. hye cantik lagu ni
    btw follow here and :D

    ReplyDelete
  3. Sedap lagu ni kan.. hehe layan jugak kadang-kadang

    :)

    http://www.kataubaid.com/2017/02/tempat-menarik-di-johor-pulau-besar.html

    ReplyDelete
  4. Abam rasa ..kalau abam yg nyanyi ni..lagi sweet heheheh

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sis...mmg sweet lagu ni kn...;)

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  7. Eceh ... bisikan hati sis lin ada dalam lagu ni kot .. lalalala

    Blog House Husband Kerja Dari Rumah

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com