Saturday, April 28, 2018

BROWNIES SELERA SAKURA

Assalamualaikum wbt .

Petang-petang gini hujan-hujan macam ni belek-belek gambar lepas-lepas, ternampak pulak brownies dalam simpanan gallery handphone ni. Adeii seksa jiwa raga rasanya. Sedapnya kalau dapat time gini.
Perut lapar tapi nak membuat sesuatu tu datang malasnya memang tak bergerak le . 
Siapa suka makan brownies ? Lagi pulak kalau dapat yang lembut, moist dan toping atasnya ada nutella ke ada cokelat ke, ada caramel ke, Ya Allah kecur sudah ha ha ha.


Tengok tu, tak ke kecur ho ho ho.
Brownes ni Sis order dengan Sunah, sewaktu Team #JDTblogger ada jemputan review makan berbuka puasa di Pulai Springs Resort baru-baru ni. Bagitau Sunah minta dia buatkan satu, dan tulis di atasnya macamtu. 
Kira dah macam salam perkenalan dari Sunah juga ni. Bukan orangnya aje yang pertama kali tampil diri perkenalkan diri tapi dengan browniesnya sekali semua dapat rasa. he he he
Kebetulan Sunah ahli baru dalam team #JDTblogger kami. 
Alhamdulilah bertambah ahli, bertambah meriah .

Kalau sesiapa nak rasa dan nak mencuba, bolelah buat tempahan dengan Sunah.
Ada delivery sekitar Johor Bahru. Sis memang selalu order gan Sunah. Setakat ni brownies dia yang paling meletop sedap dan moist. Harga berbaloi, toping ikut sukahati. 

Selera Sakura .
Instagram : Selera Sakura 
Facebook Page : Selera Sakura 
Whatsapp : 013-719 5968 Sunah . 


Bukan Brownies aje ada, apa tu namanya Congo Bar ke apa ek, haaa yang tu pun ada juga. Jenguklah IG dan page dia, sana banyak dia share, aktif ok!
Sekali dah cuba pasti nak lagi. Tak caya, sila order .






P/S: Beli macamtu, bila makan ramai-ramai memang meriah! Next event kita order lagi okay. 


6 comments:

  1. wahhh...sekali pakej happy box punya iklan...heheheh..alhamdulillah, mekasih sis!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, sedap kena le pomot lebih @Sunah he he ..makaseh ..

      Delete
  2. mmg sedap sgt, air tgn Sunah sgt mmuaskan tekak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Kak @SeriKandi..sekali order puashati...mesti nak lagi ..

      Delete
  3. thanks sis lin belanja brownies sedap.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com